Neler Yeni

Windows 10 Uyku Modunda iken açılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yaman Uygun
Dostlar Selamun aleyküm, Windows 10 Kullanıcısıyım, son 2 aydır bilgisayarı uyku moduna aldığımda bilgisayar kendiliğinden açılıyor. Namaz kılmaya gittiğimde bazen kurduğum alarmlar, FB bildirimleri geliyor seslerini kapatmayı unutuyorum tek sorun bu değil. Ben yazılımcıyım arkaplanda çalışmalar yapıyorum kaydediyorum, direk konuya girecek olursak bu sorunu nasıl çözebilirim?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Berkay derin
Komut sistemine şu kodu yazıp bilgisayarını neyin uyandırdığını görebilirsin.
powercfg -lastwake
Güç seçeneklerinden kullandığın plana tıkla - gelişmiş güç ayarlarını değiştir - uyku - uyandırma zamanlayıcılarına izin ver seçeneğini devre dışı bırak.

(Can)

80+ Bronze
Dostlar Selamun aleyküm, Windows 10 Kullanıcısıyım, son 2 aydır bilgisayarı uyku moduna aldığımda bilgisayar kendiliğinden açılıyor. Namaz kılmaya gittiğimde bazen kurduğum alarmlar, FB bildirimleri geliyor seslerini kapatmayı unutuyorum tek sorun bu değil. Ben yazılımcıyım arkaplanda çalışmalar yapıyorum kaydediyorum, direk konuya girecek olursak bu sorunu nasıl çözebilirim?
acaba mausun kendiliğinden tıklıyor olabilirmi ?

(Can)

80+ Bronze
Aklıma kötü şey geliyor Mazallah. "Sistemde keylogger olabilir mi"
heh reis keylogger ne demek ben sandbox indirmiştim bi oyun için arkadaşlar keylogger olabilir dikkat et demişti virüs programı ile tarama yaptım ama bir şey gözükmedi bu keyloggeri nasıl görebiliriz nasıl bişey bu acaba bendede varmı şuan kokuyorum :)

Top Bottom