Neler Yeni

Windows 10professional kurulumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Selam arkadaşlar, yeni bilgisayarda windows 10 kuracağım ama nasıl kuracağımı, falan bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Birde cmd üzerinden windowsu etkinleştirmeyi düşünüyorum bir sorun oluştururmu? teşekkürler.

Erencebir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eren
Selam arkadaşlar, yeni bilgisayarda windows 10 kuracağım ama nasıl kuracağımı, falan bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Birde cmd üzerinden windowsu etkinleştirmeyi düşünüyorum bir sorun oluştururmu? teşekkürler.
etkinleştirme kısmı hakkında @keremcnsz24

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
CMD üzerinden windows kurman güvenli,sıkıntı olmaz :)

halil 070

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
https://donanimarsivi.com/forum/konu/rehber-windows-10-kurulum-cd-veya-flashi-hazirlama.168300/ burdan flashı hazırla
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://donanimarsivi.com/forum/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ win 10 etkinleştirmeyi burdan yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
etkinleştirme kısmı hakkında @keremcnsz24
evet bende bu arkadaşın konusundan gördüm zaten teşekkürler yinede.
CMD üzerinden windows kurman güvenli,sıkıntı olmaz :)
teşekkürler.
teşekkür ederim.
bende bu videoyu gördüm ama eski video olduğundan dolayı farklılıklar olur diye düşünmüştüm.

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
etkinleştirme kısmını ben cmd'Den yaptım @keremcnsz24 sayesinde

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
evet bende bu arkadaşın konusundan gördüm zaten teşekkürler yinede.

teşekkürler.

teşekkür ederim.

bende bu videoyu gördüm ama eski video olduğundan dolayı farklılıklar olur diye düşünmüştüm.
Bu arada bir sorun yaşamazsınız, ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ayrıca çoğu forum üyesi de öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
ben bu videodan yaptım PC 1 ay önce gelmişti
teşekkürler bende böyle yapacağım o zaman.
etkinleştirme kısmını ben cmd'Den yaptım @keremcnsz24 sayesinde
bende öyle yapacağım teşekkürler.
Bu arada bir sorun yaşamazsınız, ben de aynı şekilde kullanıyorum. Ayrıca çoğu forum üyesi de öyle.
normalde oem key alacaktım ama sorun falan çıkabiliyormuş bu yüzden şüphelendim

Top Bottom