liluzivert
80+ Bronze
7600 lüsü 35k idi
7600 lüsü 35k idi
Yok patriot 6000 MHz Cl30 yap al.almadım neden?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanki daha iyi değilmi?
yanlış anlama bildiğimden konuşmuyorum ilk olarak cl 36 olunca daha iyi olmuyormu bide bu rgb li sadcece neden daha iyi olduğunu merak ediyorumYok patriot 6000 MHz Cl30 yap al.
CL gecikme değeri. Ne kadar düşük o kadar iyi.yanlış anlama bildiğimden konuşmuyorum ilk olarak cl 36 olunca daha iyi olmuyormu bide bu rgb li sadcece neden daha iyi olduğunu merak ediyorum
Cl değeri daha düşük olursa ram o kadar hızlı olur.yanlış anlama bildiğimden konuşmuyorum ilk olarak cl 36 olunca daha iyi olmuyormu bide bu rgb li sadcece neden daha iyi olduğunu merak ediyorum
Yakında biter gibi geliyor.anladım teşekkürler peki sence bu sistemin stoğu hemen bitermi yoksa acele etmeme gerek yokmu?
anladım teşekkürler peki sence bu sistemin stoğu hemen bitermi yoksa acele etmeme gerek yokmu?Cl değeri daha düşük olursa ram o kadar hızlı olur.
kaç güne mesela çünkü 3-4 güne almayı planlıyordumYakında biter gibi geliyor.
Bilemem ama 3 4 güne kalırsa iyi.anladım teşekkürler peki sence bu sistemin stoğu hemen bitermi yoksa acele etmeme gerek yokmu?
kaç güne mesela çünkü 3-4 güne almayı planlıyordum
Yani muhtemelen biter hocam hemen al.anladım teşekkürler peki sence bu sistemin stoğu hemen bitermi yoksa acele etmeme gerek yokmu?
kaç güne mesela çünkü 3-4 güne almayı planlıyordum
Yani bilmiyorum hocam muhtemelen kalmaz ama belli olmaz piyasanın baya altında satılıyor çünkü.pazartesi veya salıya kalmazmı?