Windows 11 0xc0000185 hatası

Metherium

80+
Reaksiyon skoru
3
İyi günler. Konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim fakat yardım talebim elzem olduğu için ilerlemek istedim. Telefon hafızamı yedeklerken bilgisayar dondu ve açılmadı. Kapatıp açtığımda ise siyah ekranda hata almaya başladım. Hatanın ekran görüntüsünü yüklüyorum.
Önemli anlara ait fotoğrafları yedekleme imkanım olmadığı için tamamen format atmak şu an için çözüm değil maalesef. Neler yapabileceğim konusunda bilgisi olanlar yardımcı olabilir ise çok sevinirim. İyi günler

Ekler

• 1000279874.webp
    1000279874.webp
    861.3 KB · Hit: 27
kurtarma ekranı gelmiyorsa herhangi bi şekilde yapılamaz. bu hata windows başlatma hatası windows dosyaları bozulmuş onarım ekranı gelmedikçe çözüleceğini sanmıyorum. usb ile yeni bir windows kurup pc ye takınca ancak bi ihtimal öyle çözülebilir formatsız.

Linux u eskiden usb ye yazıyoduk direk format atma c de önemli belgelerin varsa. Usb ne linux kur nasıl yapıldığını unuttum valla hatta win 10 bile kuruluyodu sanırım dosyalarını al sonra bidaha windows kurarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linux u eskiden usb ye yazıyoduk direk format atma c de önemli belgelerin varsa. Usb ne linux kur nasıl yapıldığını unuttum valla hatta win 10 bile kuruluyodu sanırım dosyalarını al sonra bidaha windows kurarsın.
Net kafeden halledersin bunu

Sana bi rehber bıraktım.

Geri