Windows 11 bugun 6 da gelicek mi

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
arkadaşlar windows 11 in bugun saat 6 da gelmesi gerekiyor her hangi bir indirme fialn yapmaya grk olucak mı yoksa direk geçeblicez mi

Microsoft Windows 11 adında bir yazılım geliştirmediğini belirtti.

arkadaşlar windows 11 in bugun saat 6 da gelmesi gerekiyor her hangi bir indirme fialn yapmaya grk olucak mı yoksa direk geçeblicez mi
Henüz hiçbir bilgi paylaşılmadı. Akşam olup biteni görüp hep birlikte öğreneceğiz.
Post automatically merged:

Windows resmi kanallar üzerinden konu hakkında bir reklam filmi yayımladı. Açtığım son konuyu inceleyerek bilgi edinebilirsin.

Son düzenleme:
geliştiriyoruz diye de belirtmedi, geliştirmiyoruz diye de belirtmedi. kendi sayfasındaki yazıdan bahsediyorsan, win 11 adı altında 2020 senesinde bilgi çalmak için bir dümenler olmuş. onun önüne geçmek amacıyla paylaşılmış. daha sonra o yazıya da not düştüler. yani muhtemelen bugün tanıtılacak ama tanıtılmayabilir de.

Windows 11 yayımlandı, ücretsiz fakat TPM 2.0 istiyormuş. Sanırım bende desteği yok. :(
1624558733645.png

@Psyduck var mı bi fikrin?

Sitede uyumluluk test appi var. Ondan bahsediyorum. Windows 11'in kendisi yok :) Anlatım bozukluğu yaşanmış sanırsam.
tmpyi biostan açacakmışsın. forumda konu var az önce açtım, insider oldum. bekliyorum. bulursam link atayım
Post automatically merged:

Nerde yayımlandı bende deniyim
Sitede uyumluluk test appi var. Ondan bahsediyorum. Windows 11'in kendisi yok :) Anlatım bozukluğu yaşanmış sanırsam.

Geri