Henüz hiçbir bilgi paylaşılmadı. Akşam olup biteni görüp hep birlikte öğreneceğiz.arkadaşlar windows 11 in bugun saat 6 da gelmesi gerekiyor her hangi bir indirme fialn yapmaya grk olucak mı yoksa direk geçeblicez mi
Windows resmi kanallar üzerinden konu hakkında bir reklam filmi yayımladı. Açtığım son konuyu inceleyerek bilgi edinebilirsin.Microsoft Windows 11 adında bir yazılım geliştirmediğini belirtti.
geliştiriyoruz diye de belirtmedi, geliştirmiyoruz diye de belirtmedi. kendi sayfasındaki yazıdan bahsediyorsan, win 11 adı altında 2020 senesinde bilgi çalmak için bir dümenler olmuş. onun önüne geçmek amacıyla paylaşılmış. daha sonra o yazıya da not düştüler. yani muhtemelen bugün tanıtılacak ama tanıtılmayabilir de.Microsoft Windows 11 adında bir yazılım geliştirmediğini belirtti.
O 1 yıllık haber büyük ihtimalle bu gün gelicekMicrosoft Windows 11 adında bir yazılım geliştirmediğini belirtti.
Nerde yayımlandı bende deniyimWindows 11 yayımlandı, ücretsiz fakat TPM 2.0 istiyormuş. Sanırım bende desteği yok.
Alıntıyı görüntüle
@Psyduck var mı bi fikrin?
Windows'un sitesinden erişebilirsin.Nerde yayımlandı bende deniyim
nasıl olacak o? hemen deneyelimWindows'un sitesinden erişebilirsin.
Sitede uyumluluk test appi var. Ondan bahsediyorum. Windows 11'in kendisi yoknasıl olacak o? hemen deneyelim![]()
tmpyi biostan açacakmışsın. forumda konu var az önce açtım, insider oldum. bekliyorum. bulursam link atayımSitede uyumluluk test appi var. Ondan bahsediyorum. Windows 11'in kendisi yokAnlatım bozukluğu yaşanmış sanırsam.
Nerde yayımlandı bende deniyim
Sitede uyumluluk test appi var. Ondan bahsediyorum. Windows 11'in kendisi yokAnlatım bozukluğu yaşanmış sanırsam.
forum.donanimarsivi.com