M mustxfx 80+ Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim mustafa ayrancı 15 Haziran 2023 #1 Merhaba ben windows 11 kullanıyorum bilgisayarı açarken, usb aygıtı takıp çıkarırken Vb cmd açılıp kapanıyor normalmi?
Merhaba ben windows 11 kullanıyorum bilgisayarı açarken, usb aygıtı takıp çıkarırken Vb cmd açılıp kapanıyor normalmi?
erayotuzdort 80+ Bronze Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1,589 Dahası Reaksiyon skoru 563 İsim Eray İstanbul Steam FORİ Discord FORİ 15 Haziran 2023 #2 mustxfx yazmış: Merhaba ben windows 11 kullanıyorum bilgisayarı açarken, usb aygıtı takıp çıkarırken Vb cmd açılıp kapanıyor normalmi? Devamı için tıklayın... Bana normal gelmedi kanka, bu güne kadar kullandığım hiç bir win11 bilgisayarda böyle bir şeye rastlamadım. (pek bilmiyorum ama virüs falan yoktur inş)
mustxfx yazmış: Merhaba ben windows 11 kullanıyorum bilgisayarı açarken, usb aygıtı takıp çıkarırken Vb cmd açılıp kapanıyor normalmi? Devamı için tıklayın... Bana normal gelmedi kanka, bu güne kadar kullandığım hiç bir win11 bilgisayarda böyle bir şeye rastlamadım. (pek bilmiyorum ama virüs falan yoktur inş)