YiğitAysul
80+ Silver
Eski HDD im 3 bölünmüş bunu nasıl tek bir parçaya birleştirebilirim ?
hocam biçimlendirmen lazım birtane uygulama biçimlendirmedende yapıyordu çocukken eski laptopumda kullanıyordum ama ismini hatırlamıyorum youtubeye yazarsan çıkarEski HDD im 3 bölünmüş bunu nasıl tek bir parçaya birleştirebilirim ?
Uygulama kullanmadan yapmak istiyorum başka bir yolu yok mu ?hocam biçimlendirmen lazım birtane uygulama biçimlendirmedende yapıyordu çocukken eski laptopumda kullanıyordum ama ismini hatırlamıyorum youtubeye yazarsan çıkar
uygulama kullanmadan içindekileri sıfırlayarak yapabilirsin sadeceUygulama kullanmadan yapmak istiyorum başka bir yolu yok mu ?
Zaten biçimlendirdim , nasıl birleştireceğimuygulama kullanmadan içindekileri sıfırlayarak yapabilirsin sadece
birleştirmek istediğin parçalara getirip sil diyince olması lazımZaten biçimlendirdim , nasıl birleştireceğim
Teşekkür ederim sorunum çözüldüDenetim Masası>arama kısmına Disk yazın ve sabit disk bölümleri oluştura tıklayın> birleştirmek istediğimiz diske sağ tıklayıp biçimlendir diyin ve bunu birleştirmek istediğiniz diskin bütün parçalarına yapın sonradan sil diyerek birleştirebilirsiniz DİKKAT! Diskteki her şey silinecektir ve geri alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
birleştirmek istediğin parçalara getirip sil diyince olması lazım