windows 11 home var şu an bilgisayarımda ama etkinleştirilmemiş https://jetlisans.com/urun/windows-11-pro-oem-lisans-key/ bu keyden almayı düşünüyorum windows 11 home olduğu için herhangi bir sorun olur mu bir de böyle keyler güvenli midir
Microsoft activation scrips ile etkinleştiriyorum.ben 30 liraya aldım kullanıyorum miss![]()
o nasıl oluyor hocam yüzde yüz güvenilir bir yol istiyorumMicrosoft activation scrips ile etkinleştiriyorum.![]()
bendeki direk hotmailde kayıtlı otomatik aktif ediyor her formattaMicrosoft activation scrips ile etkinleştiriyorum.![]()
En güveniliri linkteki keyi almak boşver script cart curt ile etkinleştirmeyiwindows 11 home var şu an bilgisayarımda ama etkinleştirilmemiş https://jetlisans.com/urun/windows-11-pro-oem-lisans-key/ bu keyden almayı düşünüyorum windows 11 home olduğu için herhangi bir sorun olur mu bir de böyle keyler güvenli midir
peki hocam windows 11 home var şu an bilgisayarımda etkinleştirilmemiş ama win 11 pro key aldığımda direkt geçiş sağlar mı 11 proyaEn güveniliri linkteki keyi almak boşver script cart curt ile etkinleştirmeyi
%100 güvenilir. Açık kaynak ve github gibi güvenilir platformda.o nasıl oluyor hocam yüzde yüz güvenilir bir yol istiyorum
Farkı yok dedim. Aynı şekilde o da yapıyor.bendeki direk hotmailde kayıtlı otomatik aktif ediyor her formatta
Temiz format ile pro Windowsu atıp sonra keyi girmen daha iyi olur fakat alacağın kod OEM olursa tekrar kod girmezsin 1 kere girdikten sonra format attığında otomatik etkinleşir Windowspeki hocam windows 11 home var şu an bilgisayarımda etkinleştirilmemiş ama win 11 pro key aldığımda direkt geçiş sağlar mı 11 proya
şu an windows 11 home var yine de format gerekir mi yoksa direkt etkümleştirebilir miyim win 11 home alıpTemiz format ile pro Windowsu atıp sonra keyi girmen daha iyi olur fakat alacağın kod OEM olursa tekrar kod girmezsin 1 kere girdikten sonra format attığında otomatik etkinleşir Windows
şu an windows 11 home var yine de format gerekir mi yoksa direkt etkümleştirebilir miyim win 11 home alıp