Yardım Windows 11 fazla ram kullanımı

Dwayne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
546
sistem bosta 16gbın yüzde 55ini kullanıyor arkada sadece tarayıcı ve iki sekme var biraz fazla geldi bana ram yetmiyor hiçbiryerde adam gibi bir şey açılmıyor sizce normalmi değilmi
1766483395314.webp

sistem bosta 16gbın yüzde 55ini kullanıyor arkada sadece tarayıcı ve iki sekme var biraz fazla geldi bana ram yetmiyor hiçbiryerde adam gibi bir şey açılmıyor sizce normalmi değilmi Alıntıyı görüntüle
Normal. Benim de şu an 10 Gb kullanıyor. Oyun oynarken 15-16 GB buluyor 2 K da.
Şu an Chrome 2 sekme açık. Ama arkada çalışan programlar var. Epic,Steam, Wallpaper Engine gibi

eskisine göre bilerek ram şişiriyolar milleti zorla custom osa yönlendirip güvenlik zafiyeti oluşturucaklar heralde, bazen ilk açılışta 5 gb kullanılabilir ram oluyor, uzun saatler kullanımda şişiyor herşeyi kapatsanda düşmüyor

eskisine göre bilerek ram şişiriyolar milleti zorla custom osa yönlendirip güvenlik zafiyeti oluşturucaklar heralde, bazen ilk açılışta 5 gb kullanılabilir ram oluyor, uzun saatler kullanımda şişiyor herşeyi kapatsanda düşmüyor
aynen öyle o yüzden babadan kalma sistem ile pc yi kapatıp açıyoruz :D

Yeni kurduysan LTSC geçmeyi dene

Her bir yeni Windows bir öncekinin iki katı RAM tüketir ve farklı donanım gereksinimleri ister. Bu bir Microsoft geleneği.

Donanım üreticileri başka tür nasıl yeni donanım satabilsin?

o zaman yettiği yere kadar diyelim yapacak bir şey yok daha bilgisayara bir kuruş çalışmaz benden

AtlasOS çözüm
ramkullanım.webp

Geri