windows 11 geçeyim mi

Şuanlık hatalar mevcut. İlerleyen zamanlarda geçmenizi öneririm.

i5 9400f gtx 1650 süper 8x2 16 gb ram 3000(intel olduğu için 2666mhz) 120 ssd 1 tb harddisk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim
bence geçilebilir ben amd ryzen 5 1600af+gt730+16gbram+asus b450m-a ile w11 kullanıyordum memlundum

Ben çıktığından beri kullanıyorum hiç sorunla bile karşılaşmadım.Bir sürü ayarlarla oynadım bir sürü program,oyun indirdim sorun yaşamadım.Valorant'tan kaynaklı TPM hatası dışında,onu da düzelttim.Bilgisayarımda oyunlarda ortalama 30 FPS artış oldu.Açılış hızı ve diğer bir sürü şey hızlandı.Hiç bir bug falan denk gelmedi.

Ben çıktığından beri kullanıyorum hiç sorunla bile karşılaşmadım.Bir sürü ayarlarla oynadım bir sürü program,oyun indirdim sorun yaşamadım.Valorant'tan kaynaklı TPM hatası dışında,onu da düzelttim.Bilgisayarımda oyunlarda ortalama 30 FPS artış oldu.Açılış hızı ve diğer bir sürü şey hızlandı.Hiç bir bug falan denk gelmedi.
30 fps mi?

Evet.Cyberpunkta artış 5-10 fps.Gta 5'te 25 Valorant'ta en düşük ayarlarda 150'yi geçmiyordu 210'ları gördüm Windows 11'de.Minecraftta artış olmadı.720P oynuyorum oyunları bu arada.

şuanda w11 kullanıcısıyım ama tilt eden durumlar var mesela tarayıcı üzerinden masaüstüne bir şey sürükleyeceksiniz sağ alta sürüklediğinizde masaüstü gelmiyor tarayıcıyı tam ekrdandan çıkarıp öyle yapmanız gerekiyor. tabi bu geçmememk için bir neden değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,960
Üyeler
187,754
Son üye
ahmetsph1
Geri