Pek bi değişiklik yok istersen gecersin istersen gecmezsinArkadaşlar geçmeyi düşünüyorum 10 Pro kullanıyorum oyunlarda FPS düşüşü yaratır mı ekran kartım RX 6500XT WattMan hatası almadım hiç 11'e geçtiğim zaman WattMan hatası vermeye başlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim geçilmeli mi?
ayarların kurtarma bölümünden geri dönebilirsin 10 gün içerisinde. tabii windows.old klasörünü silmediysenValla ben geçtim her açtığım da pc bir kez kitleniyor kasanın düğmesinden kapatıp açmayınca da düzelmiyor. Tekrar eski sürüme dönebilir miyim format atmadan
Hiçbir şey silmedim 11'e geçtikten sonra. Bu donma problemi canımı sıkmaya başladı pc zarar görecek böyle giderse. Zaten win11'de kalmak için de pek bir sebebim yok sadece görünümü daha güzel o da pe önemli değil. En iyisi win10 galiba.ayarların kurtarma bölümünden geri dönebilirsin 10 gün içerisinde. tabii windows.old klasörünü silmediysen
pc zarar göremez.Hiçbir şey silmedim 11'e geçtikten sonra. Bu donma problemi canımı sıkmaya başladı pc zarar görecek böyle giderse. Zaten win11'de kalmak için de pek bir sebebim yok sadece görünümü daha güzel o da pe önemli değil. En iyisi win10 galiba.
Her açtığım da pc resetlemek zarar vermez mi? Kasa tuşuna basılı tutup kapatıyorum sonra tekrar açıyorum.pc zarar göremez.
İlk zaman rezaletti de şu an iyi gibi olabilir geçebilirsinArkadaşlar geçmeyi düşünüyorum 10 Pro kullanıyorum oyunlarda FPS düşüşü yaratır mı ekran kartım RX 6500XT WattMan hatası almadım hiç 11'e geçtiğim zaman WattMan hatası vermeye başlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim geçilmeli mi?
Ben olsam kalırdım öle biraz evetHiçbir şey silmedim 11'e geçtikten sonra. Bu donma problemi canımı sıkmaya başladı pc zarar görecek böyle giderse. Zaten win11'de kalmak için de pek bir sebebim yok sadece görünümü daha güzel o da pe önemli değil. En iyisi win10 galiba.