Neler Yeni

Windows 11 geçilir mi?

Wane

80+
Arkadaşlar geçmeyi düşünüyorum 10 Pro kullanıyorum oyunlarda FPS düşüşü yaratır mı ekran kartım RX 6500XT WattMan hatası almadım hiç 11'e geçtiğim zaman WattMan hatası vermeye başlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim geçilmeli mi?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
sen rahatını bozma bence
ne olur ne olmaz
sorun yaşayanlarınıda gördum

u.ozyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ufuk
Son güncellemeden sonra baya bir hata düzeltildi şuan çok fazla göze batan hata yok ama yüklemeyi düşünürsen temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
İlker Dönmez
Biraz daha bekleyebilir, bir süre daha 10 kullan derim benim fikrimce.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Berk
sen geçme boşver

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Arkadaşlar geçmeyi düşünüyorum 10 Pro kullanıyorum oyunlarda FPS düşüşü yaratır mı ekran kartım RX 6500XT WattMan hatası almadım hiç 11'e geçtiğim zaman WattMan hatası vermeye başlar mı? Yardımcı olursanız sevinirim geçilmeli mi?
Pek bi değişiklik yok istersen gecersin istersen gecmezsin

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Valla ben geçtim her açtığım da pc bir kez kitleniyor kasanın düğmesinden kapatıp açmayınca da düzelmiyor. Tekrar eski sürüme dönebilir miyim format atmadan

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Valla ben geçtim her açtığım da pc bir kez kitleniyor kasanın düğmesinden kapatıp açmayınca da düzelmiyor. Tekrar eski sürüme dönebilir miyim format atmadan
ayarların kurtarma bölümünden geri dönebilirsin 10 gün içerisinde. tabii windows.old klasörünü silmediysen

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
ayarların kurtarma bölümünden geri dönebilirsin 10 gün içerisinde. tabii windows.old klasörünü silmediysen
Hiçbir şey silmedim 11'e geçtikten sonra. Bu donma problemi canımı sıkmaya başladı pc zarar görecek böyle giderse. Zaten win11'de kalmak için de pek bir sebebim yok sadece görünümü daha güzel o da pe önemli değil. En iyisi win10 galiba.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben şahsen memnunum ve seviyorum ama her sorun herkes de olcak diye bir şey yok şimdi sorun olmaz derim sorun olur sorun olur derim belki sorun olmaz bunu bilemeyiz yardımcı olmak adına video hazırlamıştım onuda bırakayim.

İlk zaman rezaletti de şu an iyi gibi olabilir geçebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir şey silmedim 11'e geçtikten sonra. Bu donma problemi canımı sıkmaya başladı pc zarar görecek böyle giderse. Zaten win11'de kalmak için de pek bir sebebim yok sadece görünümü daha güzel o da pe önemli değil. En iyisi win10 galiba.
Ben olsam kalırdım öle biraz evet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha da ugrasasim yok gözüm kesmiyo geri geçmeye

Top Bottom