Windows 11 Geçmeli miyim

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Geçen gün bios tpm update'inden sonra w11 bana da geldi, sorun yaşamamak için geçişten sonra sıfırdan kurulum yapayım diyorum, ürün anahtarı w11'e geçiyor mu?

w11 geçme win 10 şuan en stabili ne zaman geçtiysem bir sıkıntı yaşadım win 11 de

Hala geçilmez . Bin bir sıkıntılı yarım yamalak sistem . Windows 10 tabanlı olup windows 10 dan daha ağır olan ve daha ağır çalışan sistem .

Bir şey diyeyim mi arkadaşlar ben buna yükselt demeden yükseltmiş %70'de nasıl durdurucam bu lanet şeyi

Win 11 tamam %100 stabil bir sistem değil ama yarım yamalak da demezsin ya.
Geçen bir güncelleme geldi. O güncelleme sonrası Edge kafayı yedi. Son 1 saatlik gezinme geçmişini sildim düzeldi.
Ben hala Win 11'i seviyorum.

Win 11 tamam %100 stabil bir sistem değil ama yarım yamalak da demezsin ya.
Geçen bir güncelleme geldi. O güncelleme sonrası Edge kafayı yedi. Son 1 saatlik gezinme geçmişini sildim düzeldi.
Ben hala Win 11'i seviyorum.
Ben de merak ediyorum deneyip geri dönerim büyük ihtimalle

Bence Windows 11 yükleme daha 3 gün önce çöktü ssd yi bozdu bende garantiye gönderdim

Bence Windows 11 yükleme daha 3 gün önce çöktü ssd yi bozdu bende garantiye gönderdim
5 yıldır mp510 mu ne kullanıyorum, bozulsun diye gözünün içine bakıyorum 🤣

Bu arada windows 11 açılınca ufaktan bir donma oluyor asus armory crate in de tpm mpm ne zıkkım şeylerin de lanet ettim ya hep armory crateden kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,736
Üyeler
195,717
Son üye
muhammetısk22
Geri