Neler Yeni

Windows 11 geçmelimiyim ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
windows 11 artık hatalar düzeldimi geçebilirmiyiz ?
Sıkıldım windows 10'dan.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,071
İsim
Emre Zengin
windows 11 artık hatalar düzeldimi geçebilirmiyiz ?
Sıkıldım windows 10'dan.
Ben hiç hata yaşamadım. Sadece görev çubuğunda ara sıra simgelerde ufak tefek buglar oluyor o kadar hocam. BIOS güncelleyip temiz kurulumla geçmeni öneririm. (Ek olarak RAM'lerin de en az 16 GB olsun.)

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hiç hata yaşamadım. Sadece görev çubuğunda ara sıra simgelerde ufak tefek buglar oluyor o kadar hocam. BIOS güncelleyip temiz kurulumla geçmeni öneririm. (Ek olarak RAM'lerin de en az 16 GB olsun.)
32 gb ondan yana sıkıntım yok bıos yeni güncellemiştim ama gene bakıyım ona

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum 11 düşündüğün gibi güzel değil üstelik çok hatası var sürekli düzeltme geliyor ama ilk kullananları hep kobay olarak kullanırlar. ufak hoş detaylar eklenmiş ancak 10 da yapılan benim sürekli yaptığım pratik birkaç kısayolu kaldırmışlar nedenini hiç anlamadım. windows 10 oturmuş vaziyette şu an heleki oyun oynuyorsan 11 e kesinlikle geçme

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
ben kesinlikle tavsiye etmiyorum 11 düşündüğün gibi güzel değil üstelik çok hatası var sürekli düzeltme geliyor ama ilk kullananları hep kobay olarak kullanırlar. ufak hoş detaylar eklenmiş ancak 10 da yapılan benim sürekli yaptığım pratik birkaç kısayolu kaldırmışlar nedenini hiç anlamadım. windows 10 oturmuş vaziyette şu an heleki oyun oynuyorsan 11 e kesinlikle geçme
oyun oynuyorum çıkalı ne kadar oldu bu gidişle win 12 gelince geçeriz

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
zaten mantık o hatalar çözülene kadar bir altını kullanırsın düzeltmeler bitince ya da azalınca yenisine geçersin. stabil olmadığı sorun. yeni olması demek hatalarla dolu bir işlettim sistemi demekle aynı

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
zaten mantık o hatalar çözülene kadar bir altını kullanırsın düzeltmeler bitince ya da azalınca yenisine geçersin. stabil olmadığı sorun. yeni olması demek hatalarla dolu bir işlettim sistemi demekle aynı
anladım hocam teşekkür ederim

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Win 8 gibi ara versiyon oldu resmen win11

Top Bottom