Neler Yeni

Windows 11 Home mu Pro mu?

Win 11 Home mu Pro mu?

• Oy kullanan toplam üye
    48

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar anakartımı Win 11 destekli olarak güncelledim ve şimdi Win 11 kuracağım. Yanlış hatırlamıyorsam Win 11 home için e posta zorunluluğu vardı. Win 11 Pro mu sizce Win 11 Home mu? Performans açısından çok farkları var mı?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pro daha çok özellik içeriyor. Pro kurun en ideali bence.Aşağıdaki linkten farklara bakabilirsiniz.

Özellikten kastım stabil çalışması önemli benim için bir ara kullandım Win 11 Pro yu memnun kalmıştımda cs go da 80 fps verince Win 10 na geri dönmek zorunda kaldım.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
PRO daha iyi hocam.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Cengiz Han
Bence home. Proda yine gereksiz özellikler var kullanmayacağımız. Kurumsal, işle alakalı vs. Home oyun ve günlük kullanım için en ideali.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Home kurma kararı aldım herkese teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer Win 11 home geçecek arkadaş varsa shift+f10 yapıp taskmgr yazıyorsunuz görev yöneticisi açılıyor burdan ağ bağlantısı akışını sonlanırmanız gerekiyor ve yerel hesaba geçiş yapıyor.

Son düzenleme:

tahaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Taha Ahukuş
pro daha çok özellik

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Pro'da daha çok özellik var ama ne kadarını kullanırsın orası bilinmez. Kendim hep Pro kullandım ama eğer sadece oyun oynuyorsan Home kullan. Yani format atmaya üşenmesem ben de şu anki sürümümden (Enterprise) Home'a geçiş yaparım.

Enterprise: Pro ile aynı özellikleri içeriyor ancak daha çok sunucu amaçlı. Daha fazla CPU ve RAM desteği, cihaz koruması gibi şeyleri bulunmakta.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
proda biraz daha fazla özellik açık home biraz daha kısıtlı sadece oyun oynayıp video izlemekse amacın home yeter artar. ama c++, java, web sitesi falan yapacağım diyorsan pro daha iyi olur.

ctrmactr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musa alpaslan
Pro'da daha çok özellik var ama ne kadarını kullanırsın orası bilinmez. Kendim hep Pro kullandım ama eğer sadece oyun oynuyorsan Home kullan. Yani format atmaya üşenmesem ben de şu anki sürümümden (Enterprise) Home'a geçiş yaparım.

Enterprise: Pro ile aynı özellikleri içeriyor ancak daha çok sunucu amaçlı. Daha fazla CPU ve RAM desteği, cihaz koruması gibi şeyleri bulunmakta.
ben pc aldım sinerjiden pro kurulmuş değiştirmeyi düşünmüyorum pro ile home arasındaki farklar nedir tam olarak

Top Bottom