Windows 11 i kurarken ssd im csm kapalı olduğunda gözükmüyor

Letha

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle bugün Kingston'un 1TB'lik 6000 yazması olan M.2 SSD'sini aldım. Anakartım ASUS Prime H510M k. İlk önce eski SSD im(a)deki Windows'u kopyalayıp yeni SSD'ye atmayı denedim ama bir türlü başaramadım çünkü boot menüsünde CSM'i kapatmam gerekiyordu ama kapattığım zaman yeni aldığım SSD boot menüsünde gözükmüyordu.

Sonrasında başka bir eski SSD im(b) ile Rufus yardımı ile eski(b) SSD'imdeki dosyaları silip temiz bir USB bellek kurulumu yapmak istedim. Ama kurulumu başlattığımda yine aynı şeyleri yaşadım kurulum menüsünden yeni ssdmi seçiyorum bilgisayar tekrar başlayınca yine kurulum menüsüne atıyor ve boot menüsünde yine yeni SSD'im gözükmüyor. Nasıl çözebilirim?
image.webp
image.webp
image.webp

Sade yeni aldığın SSD takılı olsun ve sıfır Windows kur. Dosyalarını nasıl kopyalayacağını sonra düşünürsün. O konuda sorun yaşarsan ayrı bir konu açarsın.

Sade yeni aldığın SSD takılı olsun ve sıfır Windows kur. Dosyalarını nasıl kopyalayacağını sonra düşünürsün. O konuda sorun yaşarsan ayrı bir konu açarsın.
Yeni aldığım ssd yi boot menüsünde csm kapalıyken görmüyor windows boot manager şeklinde yazmıyor hiçbir şekilde bellek ile kurulumdan yeni ssd yi tamamen silip yine kurmayı denediğim de de windows boot manager olarak gözükmüyor

Yeni aldığım ssd yi boot menüsünde csm kapalıyken görmüyor windows boot manager şeklinde yazmıyor hiçbir şekilde bellek ile kurulumdan yeni ssd yi tamamen silip yine kurmayı denediğim de de windows boot manager olarak gözükmüyor
Ne yaptığını anlamış değilim. Bilen birini bul ve ona yaptır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri