Selamlar dostlar, başlıkta da gördüğünüz üzere mini bir inceleme yapmaya karar verdim. Resimler bol bol olacak, hemen incelemeye geçelim.
Masaüstü:
Köklü değişiklikler olmuş durumda. Benim en çok beğendiğim açık ara bu olmuştur.
Başlat menüsü çok şık durmuş, burayı da beğendim.
Burası kesinlikle çok tartışılabilecek bir yer, gerek var mıydı bilmiyorum ama ben çok beğendim.
Bildirimler artık takvime tıkladığınızda açılıyor, bu da gayet iyi.
Ayarlar Menüsü:
Çok daha düzenli duruyor ve göze hoş geliyor.
Update kısmını sadece simgesi için koydum, W11 ile aynı renk bir simge yapmışlar.
Denetim Masası:
Tek değişen şey simgeler.
Widget'lar:
Bunlar yeni eklendi, şahsen çok kullanmam ama kullanacakların işine yarar bir özellik.
Yeni Masaüstü Oluşturma, Arama Çubuğu:
Arama çubuğunda çok bir değişiklik yok, daha şeffafımsı bir görüntüsü var sadece.
Yeni masaüstü oluşturma kısmı ise muhteşem olmuş, W10 ile arasında dağlar kadar fark var.
Seçenekler:
Kenarları daha yumuşak olmuş, hem ekranlar hem de seçenekler için konuşuyorum.
Bu inceleme "şimdilik" bu kadar, daha fazla keşfettikçe incelemeyi güncelleyeceğim. Yani tam haline 1 ay sonra ulaşacak, haberiniz olsun.
Sansürlediğim yerlerde mail adresim vardı, bir sıkıntı yok yani.
İyi forumlar!
Masaüstü:
Köklü değişiklikler olmuş durumda. Benim en çok beğendiğim açık ara bu olmuştur.
Başlat menüsü çok şık durmuş, burayı da beğendim.
Burası kesinlikle çok tartışılabilecek bir yer, gerek var mıydı bilmiyorum ama ben çok beğendim.
Bildirimler artık takvime tıkladığınızda açılıyor, bu da gayet iyi.
Ayarlar Menüsü:
Çok daha düzenli duruyor ve göze hoş geliyor.
Update kısmını sadece simgesi için koydum, W11 ile aynı renk bir simge yapmışlar.
Denetim Masası:
Tek değişen şey simgeler.
Widget'lar:
Bunlar yeni eklendi, şahsen çok kullanmam ama kullanacakların işine yarar bir özellik.
Yeni Masaüstü Oluşturma, Arama Çubuğu:
Arama çubuğunda çok bir değişiklik yok, daha şeffafımsı bir görüntüsü var sadece.
Yeni masaüstü oluşturma kısmı ise muhteşem olmuş, W10 ile arasında dağlar kadar fark var.
Seçenekler:
Kenarları daha yumuşak olmuş, hem ekranlar hem de seçenekler için konuşuyorum.
Bu inceleme "şimdilik" bu kadar, daha fazla keşfettikçe incelemeyi güncelleyeceğim. Yani tam haline 1 ay sonra ulaşacak, haberiniz olsun.
Sansürlediğim yerlerde mail adresim vardı, bir sıkıntı yok yani.
İyi forumlar!