aygıt yöneticisi<ağ badaştırıcıları na 2 defa sol tık yap altında bir şey çıkıcak ona sağ tık yap özlliklere bas<sürücü<sürücüyü güncelleştirmeyi dene yada sürücüye geri döne bas bu şekilde önceki sürüme geıcekıtr bu sekılde duzelebılır ses ayarları içinde aynısını yap önce güncelliştirmeyi dene olmazda sürücüye geri döne bas bu sekılde devam etWindows 11 kurdum fakat ne internet ne hoparlor gozukuyor ne yapmaliyim
Yanıtınız için çok teşekkurler deneyeceğim.aygıt yöneticisi<ağ badaştırıcıları na 2 defa sol tık yap altında bir şey çıkıcak ona sağ tık yap özlliklere bas<sürücü<sürücüyü güncelleştirmeyi dene yada sürücüye geri döne bas bu şekilde önceki sürüme geıcekıtr bu sekılde duzelebılır ses ayarları içinde aynısını yap önce güncelliştirmeyi dene olmazda sürücüye geri döne bas bu sekılde devam et
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İnternete bağlayamadim ethernet kablosu yok evdeAnakartın ethernet driver’ını kurdun mu? Bende msi anakart var win 11 kurunca driver kurmadan interneti görmüyor ama win 10 sıkıntı çıkmıyor.
masaüstü pc ise mecbur ethernet yada usb şeklinde antenli cihazlar ile bağlamak zorundasın laptop ise yine telefonda internete bağlanıyormuş gibi bağlanmak zorundasın ki windows sürücüleri kurabilsinYanıtınız için çok teşekkurler deneyeceğim.
İnternete bağlayamadim ethernet kablosu yok evde
masaüstü pc ise mecbur ethernet yada usb şeklinde antenli cihazlar ile bağlamak zorundasın laptop ise yine telefonda internete bağlanıyormuş gibi bağlanmak zorundasın ki windows sürücüleri kurabilsin
Alıntıyı görüntüleBu ethernet kablosumu
Bilgisayarıma girmiyor
Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarıma uymuyor ondan sordum