İndirceksen sanal makineye kur.Konuyla ilgili fikirleriniz neler şu an indirmelimiyim yoksa beklemelimiyim?
Konuyla ilgili fikirleriniz neler şu an indirmelimiyim yoksa beklemelimiyim?
Bu piyasaya yem atmak için yapılmış yüksek ihtimalle, ancak sızdırılan ISO dosyasının modlanmış ve fan made olan W10 olmasını isterim. W11 öyleyse hayatta geçmem.''Windows 11'' Hakkında Resmi Açıklama
Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayıanswers.microsoft.com
"Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır."
"Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır."''Windows 11'' Hakkında Resmi Açıklama
Windows 11 işletim sistemi yayınlanacak mı? Merhaba, Öncelikle tüm kullanıcılarımıza, müşterilerimize, meraklı beyinlere, Insiderlara ve elçilerimize, göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayıanswers.microsoft.com
"Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır."
Yem falan değil yahu bildiğin gerçek. Adamlar ne dese inandıramıyorlarBu piyasaya yem atmak için yapılmış yüksek ihtimalle, ancak sızdırılan ISO dosyasının modlanmış ve fan made olan W10 olmasını isterim. W11 öyleyse hayatta geçmem.
Son güncelleştirme Haziran 16, 2021"Ancak bilinmelidir ki, Windows 11 adında bir işletim sistemi bulunmamakta ve Windows 10'un halefini yayınlama planımız şu zamana kadar hiç olmamıştır."
Bülten Kasım 2020 yayımlı.
Yem falan değil yahu bildiğin gerçek. Adamlar ne dese inandıramıyorlar
Acı olan nedir anlayamadım?Son güncelleştirme Haziran 16, 2021
...
of şunu yazmam bile o kadar acı ki.