Windows 11 kullanılır mı?

Wentra

80+
Reaksiyon skoru
35
Merhaba yeni bir oyun bilgisayarı topladım ve şu an windows 11 kullanıyorum ve windows 11 in biraz sıkıntılı olduğunu duydum sizce windows 10 a dönmelimiyim ve windows 11 deki sorunlar nedir?

Merhaba yeni bir oyun bilgisayarı topladım ve şu an windows 11 kullanıyorum ve windows 11 in biraz sıkıntılı olduğunu duydum sizce windows 10 a dönmelimiyim ve windows 11 deki sorunlar nedir?
11e devam oyunlar için performans fakı var(32gbramın varsa geç tam perofrmans alırsın)

11'de kal bence bende gecicem 11'e 10'da Intel islemcimde ara ara mavi ekran alıyorum ama 11'de almıyorum ben :( :(

yok ama boşta %30unu win 11 yiyor win 10da %24

Sorunların çoğu giderildi, ben arayüzünü hiç sevmediğim için geçmiyorum windows 10'dan memnunum hala

ben sevemiyorum bi türlü fps değerleri sorunlar fln çözüldü ama nedense bi türlü o arayüze kulanıma alışamadım ve sevmedim 10 pro best hala benim için

güncel olanı kullan geç, windows 12 gelicek artık windows 10 eskidi

Geri