Karakafa25
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Sizin internetinizde sorun var gibi ya da geçici olarak sorun var microsoftun sunucularnda. 700 mbsn civarı inebiliyor hatta 1 gbsn ile de inebiliyor diye biliyorum.Windows 11 iso dosyasını yükleyemiyorum, internetim hızlı (100 mbps) 6gb dosyayı yüklenmiyor? 10 saat ve üstü zaman gösteriyor. Lütfen yardımcı olun.
Windows 10 iso dosyasını da bulamadım bari 11 yükleyeyim dedim, 11 de yüklenmiyor.
Az önce hız testi yaptım hala 80 90 falan veriyordu sunucularda mi bir şey var ki sinir oldumSizin internetinizde sorun var gibi ya da geçici olarak sorun var microsoftun sunucularnda. 700 mbsn civarı inebiliyor hatta 1 gbsn ile de inebiliyor diye biliyorum.
Olabilir.Az önce hız testi yaptım hala 80 90 falan veriyordu sunucularda mi bir şey var ki sinir oldum
Olabilir.
Yavaş iniyor. Bir sorun var. microsoft ile ilgili yüksek ihtimalle.Knk pc varsa bi deneyebilir misin hızlı indiyor mu sende sonra hemen silersin
Bendede ağ hatası veriyor.
Bende niye normal acabaYavaş iniyor. Bir sorun var. microsoft ile ilgili yüksek ihtimalle.
Sunucu seçtirtmiyor mu indirirken, muhtemelen şu an TR ya da TR'ye yakın sunucudan indirme yapmıyorsunuz.Windows 11 iso dosyasını yükleyemiyorum, internetim hızlı (100 mbps) 6gb dosyayı yüklenmiyor? 10 saat ve üstü zaman gösteriyor. Lütfen yardımcı olun.
Windows 10 iso dosyasını da bulamadım bari 11 yükleyeyim dedim, 11 de yüklenmiyor.