O zaman senden kaynalı değil bende yaşıyordum. Çözümünü bilmiyorum. Bu arada insider sürümü mü kullanıyorsun.aynen
yeni gelen iso yuO zaman senden kaynalı değil bende yaşıyordum. Çözümünü bilmiyorum. Bu arada insider sürümü mü kullanıyorsun.
sende nasıl oldu ? 11 mi varrdıO zaman senden kaynalı değil bende yaşıyordum. Çözümünü bilmiyorum. Bu arada insider sürümü mü kullanıyorsun.
Evet bende windows 11 insider kullanıyordum. Şuan format ile yeni rtm sürüme geçtim fakat oyun yüklü değil Bf 5 yüklüyorum deneme şansım olsaydı denerdim.yeni gelen iso yu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende nasıl oldu ? 11 mi varrdı
windows 10 sıkıntı yoktu. Ne zaman 11 geçtim oyunda böyle oluyor, kaç kere öldüm. neyse ben 10 na geri geçiyorum tşklerEvet bende windows 11 insider kullanıyordum. Şuan format ile yeni rtm sürüme geçtim fakat oyun yüklü değil Bf 5 yüklüyorum deneme şansım olsaydı denerdim.
DeneyecemHocam birisi çözüm atmış. Deneyin isterseniz.
Alıntıyı görüntüle
Olm forumda ne kadar win 11 konusu varWindows 11 temiz kurulum yaptım. Her şey gayet güzel ama oyun esnasında w tuşu basmayı kesiyor ve karekterim bir anda duruyor. Bunun sebebi ne olabilir ?
Orada ki arkadaşta olmuş düzelmiş büyük ihtimal doğru yaparsanız sizde de düzelir.Deneyecem