Modding Windows 11 kullananlar bakabilir mi acaba

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar virüs ve tehdit korumasına veya alttaki hepsine bastığımda kapatmak yerine sağ tarafta bulunan 'Bu windowdefender bağlantısını açmak için yeni bir uygulamaya ihtiyacını var' var gibi bir şey alıyorum
kapatamıyorum ve microsoft store üzerinde arattığımda sonuç çıkmıyor bunun için ne yapabilirim lütfen önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum

unknown.png

1630571688455.png

böyle oluyor açamıyorum
Post automatically merged:

sağ alttan gelen tehdite basınca bu oluyor gene microsoft geliyor
1630571999113.png

Arkadaşlar virüs ve tehdit korumasına veya alttaki hepsine bastığımda kapatmak yerine sağ tarafta bulunan 'Bu windowdefender bağlantısını açmak için yeni bir uygulamaya ihtiyacını var' var gibi bir şey alıyorum
kapatamıyorum ve microsoft store üzerinde arattığımda sonuç çıkmıyor bunun için ne yapabilirim lütfen önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum

unknown.png
Bu bazen Windows 10'da da olan bir hata. Şuan çözümü yok diye biliyorum yakın zamanda düzeltirler. Bazı kişilerde oluyor bu.

unknown.png
Dostum bu sürümde windows defender silinmeye çalışılmış fakat tam silinmemiş o nedenle defender olmamasına rağmen çalışmaya devam ediyor sorununu basit bir yöntemle çözebilirsin. Bir tane antivirüs programı kurarak örnek webroot gibi onunla programlara izin vererek yapabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,325
Üyeler
190,894
Son üye
dormanjec
Geri