denendi onaylandı cmd den kaldırılabiliyor.
Aldığın key OEM'ni yoksa retial'mi veya mak'mi ?Ben pttavm üzerinden worldstore diye bi Satıcıdan win 10 pro kodu aldım bu fiyata baya yardımcı oldular sagolsunlar -4-5 aydır kullanıyorum
kardeşim ben cmd den sildim başka pc aktardım denedim oldu yapamayan varsa benim sorunum değil. Formattan sonra da tekrar kullanılıyor boş bilgilere kanmayın kullananlar cevap versinFormatta OEM key silinir mi?
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarım sürekli amdppm.sys hatası veriyor ben de sıfırdan format atmak istiyorum fakat Çiçeksepeti'nden OEM key aldım format atınca iptal mi olacak? Yeniden key almam gerekir mi? Palit GTX 1650 Gaming Pro OC B450M DS3h 8x2 3200 MHz Adata RAM 80 Plus 550W PSU Ryzen...www.google.com
Mak keylerde öylePC sıfırlayınca aynı key i kullanamıyor muyuz ?
Ama bak aracı olan site o satıcı PTT değil aynı mesele yani x sitesi PTT üzerinden satış yapıyor PTT ile iletişime geçsen de bir şey elde edemeyeceksinDostum x bir siteden almak ile PTT'yi bir tutuyorsan senin tercihin bu adı sanı belli bir olmayan yerden alacağıma PTT 'den alırım şahsen
kardeşim ben cmd den sildim başka pc aktardım denedim oldu yapamayan varsa benim sorunum değil. Formattan sonra da tekrar kullanılıyor boş bilgilere kanmayın kullananlar cevap versin
Neden elde etmeyesin ben konuştum müşteri hizmetleri ile sorun olursa bizimle iletişime geçin çözeriz dedi?Ama bak aracı olan site o satıcı PTT değil aynı mesele yani x sitesi PTT üzerinden satış yapıyor PTT ile iletişime geçsen de bir şey elde edemeyeceksin
arkadaş üstte rehber paylaşmış retail kodudur bendeki kalkıyordur.
Microsoft bile olmaz diyorken senin yapman anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden elde etmeyesin ben konuştum müşteri hizmetleri ile sorun olursa bizimle iletişime geçin çözeriz dedi?