Neler Yeni

Windows 11 Pro Oem Key önerisi

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarın içini bir temizleyeyim dedim temizledim bide format atayım win 11 yükleyeyim dedim yükledim sizden ricam
Uygun fiyatlı güvenli bir siteden windows 11 pro oem key önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin

TİTAN.

80+ Platinum
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bilgisayarın içini bir temizleyeyim dedim temizledim bide format atayım win 11 yükleyeyim dedim yükledim sizden ricam
Uygun fiyatlı güvenli bir siteden windows 11 pro oem key önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Sağlam lisanstan almanı öneririm yada chat cptden win 10 kodu iste belki 11de veriyordur

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
win 11 iyi mi? bende şimdi format atıcam da

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win 11 iyi mi? bende şimdi format atıcam da
yani daha yeni kurdum kurarken çok sorun çıkarmadı ama şu giriş kısmı bir tık can sıkıcı kurarken senden hesap girmeni falan istiyor youtubeden kaldırma yolları var istersen onlara bakarak indirebilirsin (inşallah iyidir)

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Sağlam lisanstan almanı öneririm yada chat cptden win 10 kodu iste belki 11de veriyordur
chat gpt malesef vermedi sağlam lisans pahalı geldi biraz daha ucuzu yokmudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenlimidir?

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
chat gpt malesef vermedi sağlam lisans pahalı geldi biraz daha ucuzu yokmudur
Mesaj otomatik birleştirildi:

güvenlimidir?
Baya bı aldım sknti olmadı bi iki tanesi yanlış çıkmıştı msj atıyorsun hemen yenisini veriyorlar güvenilir yani şuan bundan aldığım kod la pc mi kullanıyorum

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Baya bı aldım sknti olmadı bi iki tanesi yanlış çıkmıştı msj atıyorsun hemen yenisini veriyorlar güvenilir yani şuan bundan aldığım kod la pc mi kullanıyorum
teşekkürler deneyeceğim

Nopoleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Emirhan Boyraz
Top Bottom