💥💥 Windows 11 pro oem ve office 365 kodlari indirimde

Evet bunlar hesap oluyor kod seklinde calismiyor. Hesaba oturum acip sifrenizi degistiriyorsunuz islem tamamdir su an kurulumu yapiyorum.
kral win 11 nasil gecilir mi sence, ilk ciktiginda performans gelismesi acisindan biraz beklemek istemistim 4 yil oldu

kral win 11 nasil gecilir mi sence, ilk ciktiginda performans gelismesi acisindan biraz beklemek istemistim 4 yil oldu
24h2 var ben de her gun lanet ediyorum bir sorun cikiyor. 23h2 indirip kullanabilirsiniz. Sistem yeterliyse 23h2 denenebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 Tl olanı aldım gelen giden yok bilginiz olsun
Aynen hocam bende de onayli hala digerleri teslim edildi kullaniyorum bundan ses yok hala

benim için opsiyon değildi w11 çünkü w10 da driver yok. 23h2 en stabil çalışan sürüm şu an 24h2 kesinlikle tavsiye etmiyorum onun dışında gereksiz kaynak tüketimi vs vs bildiğimiz şeyler. bana kalsa 10 hala çok iyi ama 11 de deneyebilirsiniz değişiklik olur
Peki o malum soruyu soruyum w11 geçilir mip

win 11 23h2 yi bulamayan varsa creation toolunu buldum, link direkt indiriyor haberiniz olsun
https ://archive .org/download/media-creation-tool-win-11-23-h-2_202503/MediaCreationTool_Win11_23H2.exe

sertifika bilgileri:
1743858184050.png

24h2 var ben de her gun lanet ediyorum bir sorun cikiyor. 23h2 indirip kullanabilirsiniz. Sistem yeterliyse 23h2 denenebilir

Aynen hocam bende de onayli hala digerleri teslim edildi kullaniyorum bundan ses yok hala

benim için opsiyon değildi w11 çünkü w10 da driver yok. 23h2 en stabil çalışan sürüm şu an 24h2 kesinlikle tavsiye etmiyorum onun dışında gereksiz kaynak tüketimi vs vs bildiğimiz şeyler. bana kalsa 10 hala çok iyi ama 11 de deneyebilirsiniz değişiklik olur
ne gibi bir sorun yaşadınız.şahsen ben çok beğendim 24h2 yi.dedikleri gibi oyunlarda olsun, açılışta olsun,masaüstünde olsun perfermans arttırıyor.ben şahsen çok memnunum.

ne gibi bir sorun yaşadınız.şahsen ben çok beğendim 24h2 yi.dedikleri gibi oyunlarda olsun, açılışta olsun,masaüstünde olsun perfermans arttırıyor.ben şahsen çok memnunum.
Surekli takilmalar, optimizasyon sorunlari, kapattigim halde geri aciliyor(sadece win de ve bu surumde oluyor) daha aklima gelmeyen bir suru sorun. En cok sorun yasanan surum de bu surum kullanici yorumlarini inceleyebilirsiniz

Surekli takilmalar, optimizasyon sorunlari, kapattigim halde geri aciliyor(sadece win de ve bu surumde oluyor) daha aklima gelmeyen bir suru sorun. En cok sorun yasanan surum de bu surum kullanici yorumlarini inceleyebilirsiniz
ilginç.bende böyle sorunlar yok.windows ile birlikte gelen ve arka planda gereksiz çalışan uygulamaları komple kaldırmayı ya da kapatmayı denediniz mi hiç?ben win yükledikten sonra mesela çoğunu kaldırıyorum.ihtiyacım olanı bırakıyorum.ayrıca gerekli olan programların arkaplan uygulamalarını uykuya almak için AVG pc tune up satın almıştım 3 yıllık 75 tl ye.bu sene doluyor.oldukça işime yarıyor.bu veya buna benzer ürünler deneyebilirsiniz.ayrıca ayda bir kere zor gelirse 2 ayda bir de olsa disk veya sistem temizliklerinizi yapınız.bunlar sistem performansını arttıran şeyler.inanın isteme giriyorum istediğim dosyaya tık yapıp şimşek hızı denir ya öyle bağlanıyorum.sen kasılmayı nasıl hissediyorsan, ben de akıcılığı böyle hissedip tanımlıyorum burda sana.

1743871739471.png

23h2 yukledim, windowsu kurduktan sonra otomatik 24h2 ye yukseltti onayimi almadan :ROFLMAO:

kullanmadan tekrar kurun daha sonradan uğraştığınıza değmez hemen otomatik güncellemeyi kapatın ayarlardan
yukleme sonrasinda masaustu gorunur gorunmez windows surumune baktim. 24h2 idi. kurulum sirasinda guncellemis sanirim bu kadar hizli guncelleme sansi yok. zaten tum dosyalar d surucusunde, tasinmam kolay oluyor formatlarim tekrardan memnun kalmazsam

yukleme sonrasinda masaustu gorunur gorunmez windows surumune baktim. 24h2 idi. kurulum sirasinda guncellemis sanirim bu kadar hizli guncelleme sansi yok. zaten tum dosyalar d surucusunde, tasinmam kolay oluyor formatlarim tekrardan memnun kalmazsam
aynen öyle yaparsınız o zaman

23h2 yapı:5126 son guncelli.

24h2 yapı:3624 son guncelli

isteyen tik atarak netfwork 3.5 entegre edebilir..
edge vs kurmak istemeyen yarı mod seklinde ve uup tan indirme
23h2 de edge kaldırmaz
24h2 de edge siler
25h2 insider edge siler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,262
Üyeler
184,290
Son üye