Çözüldü✓ Windows 11 pro orijinal key nerden alınmalıdır? 11 Home dan proya geçiş

[EditionId]
Professional
[Channel]
Retail
[VL]
0

ei.cfg dosyası oluşturup rufusla yaptığım usb ye source dosyasının içine attım vira bismillah bes reset atıp geliyorum inşallah :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Microsoft activation scrips ile etkinleştirme. 😂🤣😂
o ne kanka fransız kldım

formata gerek kalmadı agalar sabah bi güncelleme geldi antivirüs falan muhabbeti ama restart şart demedi bende format için restart atınca pc sabah ki girdiğim cmd komutlarını algılayıp proya geçiş yaptı bende ürün anahtarımile aktivasyon yapıp cmd den kontrol ettim fakat chapgbt dayımız 10-50 kez satılan toplu pro lisansları bazen microsoft tarafından iptal ediliyor diyor. kısacası 5-6k verip kafayı rahata almak daha mantıklı sonuçta ucuz etin yahnisi iyi olmaz. Teşekkürler

[EditionId]
Professional
[Channel]
Retail
[VL]
0

ei.cfg dosyası oluşturup rufusla yaptığım usb ye source dosyasının içine attım vira bismillah bes reset atıp geliyorum inşallah :d

o ne kanka fransız kldım

süper peki benim yazdıklarım eksik mi olmuş ben hiç anlamıyorum formatada ihtiyacım kalmadı belki patlıycaktı usb :D bilmiyorum bile

kanka 170 bin sisteme verdim aklım kalcağına aç kalıyım daha iyi oem alın diyorlar mesela ben retaili dah güvenli buldum açıkcası o yüzden bu sitelere de güvenmiyorum amazon microsofttan alıcam

neden kimse retail almamış retail kullanan yok mu :)
kullaniyorim ben hocam

Beyler bu konuda harbi cahilim,
170k sisteme verdim ama hangi key güvenli inanın kafam çok dolu araştıramıyorum da sistemin üst düzey güvenlikli olması için uğraşıyorum ona göre öneride bulunursanız sevinirim.

9tl ye de key var, ne alakaysa ama ben bunu almayı düşündüm
https://www.amazon.com.tr/Microsoft...53822150&sr=8-15#averageCustomerReviewsAnchor

satıcı

microsoft

süper peki benim yazdıklarım eksik mi olmuş ben hiç anlamıyorum formatada ihtiyacım kalmadı belki patlıycaktı usb :D bilmiyorum bile
Windowsu kur bunu çalıştır. Zaten açık kaynak ve orijinal den farkı yok. İstersen git kutulu ürün al ya da PTTavm gibi siteden al veya bununla etkinleştir fark yok.

hocam bana şimdi oem pro kod verdiler arkadaşların önerdiği siteden aldım,
İlk kod başarısız
home dan proya geçiş yapamadım cmd komutları ve windowsun verdiği key i reddetti
şimdi format atıyorum proya geçicem
elimdeki keyler olcak mı bilmiyorum bile
sistemimgüçlü yayın oyun montaj vs yapıcam güvenlik ciddi derecede önemli benimiçin
chapgbt sordum keyleri aktif ettikten sonra tek kişimi kullanıyor yoksa herkeste olan keymi bakmanın yolu var sanırım? cmd komutları ile şuan o aşmaya geçmedim fortmatıda henüz atmadım ne yapabilirim devam ediyim mi bir sorun yaşarmıyım nelere dikkat etmem lazım
Dediğim gibi satıcı isterse keyi baskasına da aktifse satabilir.
Onemli olan Microsoft.
Keye izin verdiği surece etkinleştirmede sıkıntı çıkmaz.
Baskalarıyla aynı keyi kullansada guvenlik vs sıkıntısı yoktur.
Baskaşarına verildiği veya kaç kişi kullanıyor bunu takip edecek bir durum yok maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,900
Üyeler
183,183
Son üye
MonkeyD.Luffy
Geri