DogancanYr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 737
Microsoft activation scrips ile etkinleştirme. 

o ne kanka fransız kldımMicrosoft activation scrips ile etkinleştirme.![]()
[EditionId]
Professional
[Channel]
Retail
[VL]
0
ei.cfg dosyası oluşturup rufusla yaptığım usb ye source dosyasının içine attım vira bismillah bes reset atıp geliyorum inşallah :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o ne kanka fransız kldım
süper peki benim yazdıklarım eksik mi olmuş ben hiç anlamıyorum formatada ihtiyacım kalmadı belki patlıycaktı usb![]()
Microsoft Activation Scripts (MAS) | MAS
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.massgrave.dev
![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
kullaniyorim ben hocamkanka 170 bin sisteme verdim aklım kalcağına aç kalıyım daha iyi oem alın diyorlar mesela ben retaili dah güvenli buldum açıkcası o yüzden bu sitelere de güvenmiyorum amazon microsofttan alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden kimse retail almamış retail kullanan yok mu![]()
Beyler bu konuda harbi cahilim,
170k sisteme verdim ama hangi key güvenli inanın kafam çok dolu araştıramıyorum da sistemin üst düzey güvenlikli olması için uğraşıyorum ona göre öneride bulunursanız sevinirim.
9tl ye de key var, ne alakaysa ama ben bunu almayı düşündüm
https://www.amazon.com.tr/Microsoft...53822150&sr=8-15#averageCustomerReviewsAnchor
satıcı
microsoft
Windowsu kur bunu çalıştır. Zaten açık kaynak ve orijinal den farkı yok. İstersen git kutulu ürün al ya da PTTavm gibi siteden al veya bununla etkinleştir fark yok.süper peki benim yazdıklarım eksik mi olmuş ben hiç anlamıyorum formatada ihtiyacım kalmadı belki patlıycaktı usbbilmiyorum bile
Dediğim gibi satıcı isterse keyi baskasına da aktifse satabilir.hocam bana şimdi oem pro kod verdiler arkadaşların önerdiği siteden aldım,
İlk kod başarısız
home dan proya geçiş yapamadım cmd komutları ve windowsun verdiği key i reddetti
şimdi format atıyorum proya geçicem
elimdeki keyler olcak mı bilmiyorum bile
sistemimgüçlü yayın oyun montaj vs yapıcam güvenlik ciddi derecede önemli benimiçin
chapgbt sordum keyleri aktif ettikten sonra tek kişimi kullanıyor yoksa herkeste olan keymi bakmanın yolu var sanırım? cmd komutları ile şuan o aşmaya geçmedim fortmatıda henüz atmadım ne yapabilirim devam ediyim mi bir sorun yaşarmıyım nelere dikkat etmem lazım