Çözüldü✓ Windows 11 pro orijinal key nerden alınmalıdır? 11 Home dan proya geçiş

b3fix

80+
Reaksiyon skoru
151
Oyun oynamayı düşünüyorum keylerde fark oluyor sanırım hangisini almam lazım yayın ve youtube ilede uğraşıcam

Son düzenleme:
ben şahsen sağlamlisans üzerinden oem key aldım bir kaç defa da üzerine format attım çeşitli aralıklarla ve hiç sorun çıkarmadı. Otomatik etkinleştiriliyor tavsiye ederim..

retail lazımmış bana araştırdım da bu site güvenilir mi bilemedim
E-posta ile gönderiyorlar direkt. Ne zaman key lazım olsa hep burdan aldım başka yerden almam. Arkadaşlarım da burdan alıyor hep. Güvenilir ve sıkıntı çıkarmıyor.

retail lazımmış bana araştırdım da bu site güvenilir mi bilemedim
ben kendime alidigimda sikinti yasamadim, kardesime aldigimizda 3. gun 3. kez gonderdikleri key calisti ve su an sorunsuz kullaniyor. zaten yakinda 12 cikacak abonelik getirecekler falan filan. magdur olsan bile en azindan dolandirilmazsin. ben hep oem key aldim

Beyler bu konuda harbi cahilim,
170k sisteme verdim ama hangi key güvenli inanın kafam çok dolu araştıramıyorum da sistemin üst düzey güvenlikli olması için uğraşıyorum ona göre öneride bulunursanız sevinirim.

9tl ye de key var, ne alakaysa ama ben bunu almayı düşündüm
https://www.amazon.com.tr/Microsoft...53822150&sr=8-15#averageCustomerReviewsAnchor

satıcı

microsoft
Herhangi bir yerden OEM key al oem olması önemli tek kullanımlık gidip Microsoft'a binlerce lira bayılma

Herhangi bir yerden OEM key al oem olması önemli tek kullanımlık gidip Microsoft'a binlerce lira bayılma
kanka 170 bin sisteme verdim aklım kalcağına aç kalıyım daha iyi oem alın diyorlar mesela ben retaili dah güvenli buldum açıkcası o yüzden bu sitelere de güvenmiyorum amazon microsofttan alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden kimse retail almamış retail kullanan yok mu :)

kanka 170 bin sisteme verdim aklım kalcağına aç kalıyım daha iyi oem alın diyorlar mesela ben retaili dah güvenli buldum açıkcası o yüzden bu sitelere de güvenmiyorum amazon microsofttan alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden kimse retail almamış retail kullanan yok mu :)
Tamam kanka sen 2.5k ver

Geri