Arkadaşlar trendyolda 20 liraya key var. Windows 11 Pro kullanıyorum. Aşağidaki windowsu etkinleştir yazısı sinirimi bozmaya başladı. Trendyoldaki bu keyi alip girsem bir sorun çıkmaz değil mi? Yorumdakiler hep olumlu yorum yapmış.
Mak key olmamasına dikkat et,Arkadaşlar trendyolda 20 liraya key var. Windows 11 Pro kullanıyorum. Aşağidaki windowsu etkinleştir yazısı sinirimi bozmaya başladı. Trendyoldaki bu keyi alip girsem bir sorun çıkmaz değil mi? Yorumdakiler hep olumlu yorum yapmış.
suan trendyoldan 24 lira olan keyi indirimle 8 tl ye aldım hemen gönderim sağladılar herkes iyi yorum yapmış su an kod elimde ama girmeye korkuyorum ilerde bisey olur mu ya da windows yetkilileri olaya girmesin yasal mı?
abd de 2012 civarı bireysel birine boyle bir dava acılmıstı, ama mahkeme microsoft u haksız buldusuan trendyoldan 24 lira olan keyi indirimle 8 tl ye aldım hemen gönderim sağladılar herkes iyi yorum yapmış su an kod elimde ama girmeye korkuyorum ilerde bisey olur mu ya da windows yetkilileri olaya girmesin yasal mı?
walla zamanında crackli her pc ye w10 yukseltmesi verdi microsoft,Dürüst olmak gerekirse bu keyleri alıp kullanmak akıl karı değil ama orjinalleride ev kirası gibi pahalı...
Yasal mı değil mi kısmına gelecek olursak tabii ki değil. 100-150 TL paraya lisans satıldığı nerede görülmüş. Fakat ben bu işi biraz şu IP TV satan şirketlere benzetiyorum biraz. Bir süre önce bir haber vardı. " Evde IP TV izleyenlere hapis cezası geliyor " şeklinde...Yahu anladık bu da yasal değil ama e abicim bunları satan şirketler var...Adamların web sitesi, hatta telefonu ve vergi numarası var !!!
Yani tamam kullanan gitsin kanunlar önünde hesap versinde. Bu adamlar hepsiburada'da, trendyol'de satış yapıyor ? Madem öyle bunlarında yasaklanması lazım
Çokta uzatmayayım. Kullanıp kullanmamak size kalmış ama şöyle bir yorum yapayım. Gidipte sağdan soldan saçma sapan crack indireceğinize böyle key kullanmak daha mantıklı gibi duruyor.