Neler Yeni

Modding Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 TPM Fix!

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 Tpm Fix!
Güncellenme tarihi: 26 EKİM 2021

Optimum Performans | Tüm fonksiyonlar aktif | TPM Fix! | MSOffice2016 | WinRAR | MS-C++paketleri
UEFI - Legacy Kurulum destekli Eski bilgisayarlarada kurulabilir.
win11pro-officedigital-2021.png

Sistem hakkında genel bilgiler
  • Temel düzeyde performans tanımlanmıştır. En son çıkan Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 iso paketi kullanılmıştır.
  • Kısayol ön ekleri kaldırılmıştır. Program ve dizin kısayollarına, kısayol ekini eklemez. Masaüstü simgelerinin tamamı aktif gelir.
  • File explorer dosya yöneticisi rahatlatılmıştır. Sayfalar arası geçişler, sistem tepkime süreleri en hızlı konuma alınmıştır. Donma kasma vb durumlar rafa kaldırılmıştır.
  • Her bilgisayara göre optimum seviyede ayarlar tanımlıdır. Aşağı yukarı memnun edecek seviyede bir sistem akışı sağlanmıştır. Ram ve işlemciyi yormaz!
  • Netframe work 3.5 + Direct play eski bileşenler ekran kartı motoru özelliği aktif edilmiştir.
  • Windows defender deaktif konumda dileyen tekrar açabilir şekilde. Herhangi bir kaldırma işlemi uygulanmamıştır kullacaklar hesaba katıldı.
  • Microsoft EDGE tarayıcı ana giriş sayfası "Google Türkiye" olarak tanımlı gelir. İlave olarak Reklam engelleyicisi Ublock-Origin entegredir reklamları engeller.
  • Gerçeğe en yakınlığıyla bilinen startisback başlat menüsü uygulaması sisteme kurulmuştur. Görev çubuğu sol kısma konumlandırılmıştır.
  • Sistem tam otomatik User olarak katılımsız kurulum tanımlanmıştır. Bu sayede büyük zaman tasarrufu sağlandığı az çok hepimizce bilinmektedir hızlı kurulum.
  • Masaüstünde "Gerekli" adlı klasör içerisinde Sağtık menüye kullanışlı görevler eklenecek araç eklendi + Online driver yükleyicisi + TNC Lisans aracı eklenmiştir.
  • Windows 11 güncellemeleri sürücüler otomatik olarak sisteme kurulmaya programlanmıştır. Güncelleme gecikmeleri, yeniden başlatma gibi meşkuliyetler rafa kaldırılmıştır.
  • TMP hata iletisi Pil vb güvenlik önyükleme zorunlukları sorunları giderilmiştir. Diğer normal sistemler gibi rahat şekilde kurulum sağlanmıştır ileti çıkmaz.
  • Sistemden herhangi bir dosya çıkarılmamış veya eklenmemiştir. her şey orijinal yapısıyla durmaktadır yapılan işlemler sadece deaktif etmeden ibarettir.
  • Sistem bir kereliğine real ve sanal sistemlerde test edilmiştir. Zerre kadar bir hataya rastlanılmamıştır su gibi akıcı seri ve atak olduğu gözlemlenmiştir.
  • Kurulum yöntemleri bildiğimiz yöntemler ile aynıdır. Kuracak olanlar rufus ile yazdırıp sisteminin özelliklerine göre efi legacy vb. kurulumlarını boot yönergeleriyle yapabilirler. Internet bağlıyken microsoft hesap sayfası çıkmaktadır. İnternet deaktif konumda kurmanız önerilir.
İndirme linki
https://yadi.sk/d/Le3lnYb51t8K8A
Şifre sorarsa: tnctr veya 123

Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows 11 Professional x64 Türkçe en son sürümü ile güncellenmiştir. TPM ve güvenlik ön yükleme gereksinimleri deaktif edilmiştir. Hata alanlar bundan sonra artık hata almadan rahat şekilde kurulum yapabileceklerdir. Tarafımdan modlanmıştır. Hızlı seri atak ve kurulum hızı yüksek çalışma sizlerle duyrulur saygılarımla. | Güncellenme tarihi: 29 Haziran 2021

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Elinize sağlık. İniyor. Biraz kullanıp deneyimlerimi aktaracağım.

Talha Özer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talha Özer
şuanki depolamayı sıfırlamada nasıl kurabilirim? sadece c diski var yenisini açmam gerekir mi?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Elinize sağlık. İniyor. Biraz kullanıp deneyimlerimi aktaracağım.
Geri bildirimler için, şimdiden teşekkür'ler. :)
Bu ISO dosyası cracklendi mi? Ona göre indireceğim de.
Windows 11 Pro orijinal msdn iso dosyasıdır. Sadece tanımlı ayarlar ve optimizasyonlar içerir. Bahsini ettiğiniz, "crack ve patch" vb zararlı dosyalar kırılması düşünülen, oyunlar ve uygulamaları kullananlar için geçerli bir terim olsa gerek bahsettiğiniz. Yayımlanan sistemin, uzaktan yakından bir alakası yoktur. Güvenmiyorsanız eğer, microsoft üzerinden veya farklı kaynaklardan indirip kurabilirsinizde buda bir seçenek elbette ki. Paylaşımımı vereli 1 gün dahi olmadan bir çok kişi indirip kurdu kullanıyorlar. Hatta youtube üzerinde tanıtım videoları dahi çıkmış.
şuanki depolamayı sıfırlamada nasıl kurabilirim? sadece c diski var yenisini açmam gerekir mi?
Önemli verilerinizi evvelin'den yedekleme işlemleri yaparak. Boot yönergeleriyle sisteminizi sıfırdan kurmanız daha iyi olacaktır. Temiz sıfır kurulumlar her zaman daha çok tercih edilirler. Tedbirende olsa yedeklerinizi mutlaka almanızı öneririm bu tüm sistemler için geçerlidir.

Yorum ve değerlendirmeler için, şimdiden herkese teşekkür'lerimi sunarım saygılarımla.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Windows 11 Professional x64 işletim sistemi güncellenerek konuya eklenmiştir. Bilgilerinize sunulur.
Güncellenme tarihi: 3 Temmuz 2021

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eline sağlık üstad.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Windows 11 Professional x64 Türkçe

Mimari: x64 bit | Sürüm: Pro | Dil: Türkçe (Orijinal Dilde ISO)
UEFI / Legacy | Optimum Performans | Hızlı kurulum | TPM Hatasız!
.NetFramework 3.5/4.8 Etkin + Güncellemeleri | Direct Play Eski bileşenler Aktif Edildi.

1366.gif

Sistem hakkında genel bilgiler:
  • Temel düzeyde performans tanımlanmıştır. En son çıkan insider orijinal Türkçe dil iso paketi kullanılmıştır.
  • Kısayol ön ekleri kaldırılmıştır. Program ve dizin kısayollarına, kısayol ekini eklemez.
  • Bing arama, Metro mağaza reklamları, arka plan telemetry takip ve iz sürücüleri başlangıçta çalışan bu gibi servisler deaktif konuma alındı.
  • File explorer dosya yöneticisi rahatlatılmıştır. Sayfalar arası geçişler, sistem tepkime süreleri en hızlı konuma alınmıştır. Donma kasma vb durumlar rafa kaldırılmıştır.
  • Her bilgisayara göre optimum seviyede ayarlar tanımlıdır. Aşağı yukarı memnun edecek seviyede bir sistem akışı sağlanmıştır. Ram ve işlemciyi yormaz!
  • Microsoft xps pdf yazdırma vb ayarlar deaktif konumdadır, Direct play eski bileşenler ekran kartı motoru özelliği aktif edilmiştir.
  • Windows 11 güncellemeleri sürücüler otomatik olarak sisteme kurulmaya programlanmıştır. Güncelleme gecikmeleri, yeniden başlatma gibi meşkuliyetler rafa kaldırılmıştır.
  • Sistemi tepkime süreleri minimum duruma alınmıştır. Bu sayede tıklanılan uygulama ve servisler rahat bir şekilde çalışacaklardır.
  • TMP hata iletisi ve güvenlik önyükleme zorunlukları sorunları giderilmiştir. Diğer normal sistemler gibi rahat şekilde kurulum sağlanmıştır ileti çıkmaz.
  • Sistemden herhangi bir dosya çıkarılmamış veya eklenmemiştir. her şey orijinal yapısıyla durmaktadır yapılan işlemler sadece deaktif etmeden ibarettir.
  • Sistem bir kereliğine real ve sanal sistemlerde test edilmiştir. Zerre kadar bir hataya rastlanılmamıştır su gibi akıcı seri ve atak olduğu gözlemlenmiştir.
  • Microsoft veya farklı e-mail hesapları olanlar kendileri denetim masasından, hesap oluşturma işlemlerini, yerel hesap yerine kendi hesaplarından da, giriş yapabilirler.
  • Kurulum yöntemleri bildiğimiz yöntemler ile aynıdır. Kuracak olanlar rufus ile yazdırıp sisteminin özelliklerine göre efi legacy vb. kurulumlarını boot yönergeleriyle yapabilirler.
indirme linki

" Windows 10 Professional x64 Orijinal Türkçe ISO | Güncel | Hata iletisiz! | Hızlı kurulum | Sistem bileşenleri aktif gelir. "​
İngilizce tabanlı ISO var mı?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Windows 11 Professional x64 Türkçe

Mimari: x64 bit | Sürüm: Pro | Dil: Türkçe (Orijinal Dilde ISO)
UEFI / Legacy | Optimum Performans | Hızlı kurulum | TPM Hatasız!
.NetFramework 3.5/4.8 Etkin + Güncellemeleri | Direct Play Eski bileşenler Aktif Edildi.

1366.gif

Sistem hakkında genel bilgiler:
  • Temel düzeyde performans tanımlanmıştır. En son çıkan insider orijinal Türkçe dil iso paketi kullanılmıştır.
  • Kısayol ön ekleri kaldırılmıştır. Program ve dizin kısayollarına, kısayol ekini eklemez.
  • Bing arama, Metro mağaza reklamları, arka plan telemetry takip ve iz sürücüleri başlangıçta çalışan bu gibi servisler deaktif konuma alındı.
  • Microsoft xps pdf yazdırma vb ayarlar deaktif konumdadır, Direct play eski bileşenler ekran kartı motoru özelliği aktif edilmiştir.
  • Sistemi tepkime süreleri minimum duruma alınmıştır. Bu sayede tıklanılan uygulama ve servisler rahat bir şekilde çalışacaklardır.
  • TMP hata iletisi ve güvenlik önyükleme zorunlukları sorunları giderilmiştir. Diğer normal sistemler gibi rahat şekilde kurulum sağlanmıştır ileti çıkmaz.
  • Microsoft veya farklı e-mail hesapları olanlar kendileri denetim masasından, hesap oluşturma işlemlerini, yerel hesap yerine kendi hesaplarından da, giriş yapabilirler.
  • Kurulum yöntemleri bildiğimiz yöntemler ile aynıdır. Kuracak olanlar rufus ile yazdırıp sisteminin özelliklerine göre efi legacy vb. kurulumlarını boot yönergeleriyle yapabilirler.
indirme linki

" Windows 10 Professional x64 Orijinal Türkçe ISO | Güncel | Hata iletisiz! | Hızlı kurulum | Sistem bileşenleri aktif gelir. "​

üstad bu tam olarak ne oluyor kusura bakma işletim sistemi hakkında pek bilgim yok yani ondan soruyorum ?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
üstad bu tam olarak ne oluyor kusura bakma işletim sistemi hakkında pek bilgim yok yani ondan soruyorum ?
Windows 10 üzerine çıkan windows 11 işletim sisteminin insider ön izleme yani, test sürümü işletim sistemi oluyor. Ancak donanımsal gereksinimleriniz uygunsa kurmayı ya da kullanmayı düşünün evvelinden. Şimdilik nihai olarak kurulabilecek bir sistem değil, Çünkü daha beta bile değil final sürümü çıkarsa ki, bir çok geliştirilmiş olarak çıkacak iso kalıbları olacak memnun edici olan sürüm çıkana kadar diyelim beklemekte yarar var şimdilik. Kendim windows 10 enterprise ltsb 2016 sürümünü halen daha kullanmaktayım. Hazırladığım sistemleri sadece herkesle paylaşıma sunuyorum yararlı olması veya kullanılması bakımından. Umarım anlaşılır olmuştur sormak istediğiniz farklı bir şey varsa eğer, yine de buradan sorabilirsiniz. Bende elimden geldiğince veya diğer uzman arkadaşlarımızda yazarak bilgilendirmeye çalışırız. Saygılarımla.

Top Bottom