Neler Yeni

Modding Windows 11 Pro 21h2 Is Derlemesi 22000.282 TPM Fix!

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Windows 10 üzerine çıkan windows 11 işletim sisteminin insider ön izleme yani, test sürümü işletim sistemi oluyor. Ancak donanımsal gereksinimleriniz uygunsa kurmayı ya da kullanmayı düşünün evvelinden. Şimdilik nihai olarak kurulabilecek bir sistem değil, Çünkü daha beta bile değil final sürümü çıkarsa ki, bir çok geliştirilmiş olarak çıkacak iso kalıbları olacak memnun edici olan sürüm çıkana kadar diyelim beklemekte yarar var şimdilik. Kendim windowss 10 enterprise ltsb 2016 sürümünü halen daha kullanmaktayım. Hazırladığım sistemleri sadece herkesle paylaşıma sunuyorum yararlı olması veya kullanılması bakımından. Umarım anlaşılır olmuştur sormak istediğiniz farklı bir şey varsa eğer, yine de buradan sorabilirsiniz. Bende elimden geldiğince veya diğer uzman arkadaşlarımızda yazarak bilgilendirmeye çalışırız. Saygılarımla.
Hocam sizin kullandığınız sürümün linki var mı?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Windows 10 üzerine çıkan windows 11 işletim sisteminin insider ön izleme yani, test sürümü işletim sistemi oluyor. Ancak donanımsal gereksinimleriniz uygunsa kurmayı ya da kullanmayı düşünün evvelinden. Şimdilik nihai olarak kurulabilecek bir sistem değil, Çünkü daha beta bile değil final sürümü çıkarsa ki, bir çok geliştirilmiş olarak çıkacak iso kalıbları olacak memnun edici olan sürüm çıkana kadar diyelim beklemekte yarar var şimdilik. Kendim windows 10 enterprise ltsb 2016 sürümünü halen daha kullanmaktayım. Hazırladığım sistemleri sadece herkesle paylaşıma sunuyorum yararlı olması veya kullanılması bakımından. Umarım anlaşılır olmuştur sormak istediğiniz farklı bir şey varsa eğer, yine de buradan sorabilirsiniz. Bende elimden geldiğince veya diğer uzman arkadaşlarımızda yazarak bilgilendirmeye çalışırız. Saygılarımla.

Donanımsal olarak uygunda programlarda sıkıntı çıkarır mı en çok onu düşünüyorum açıkcası üstad

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Donanımsal olarak uygunda programlarda sıkıntı çıkarır mı en çok onu düşünüyorum açıkcası üstad
En azından real olarak kurmadan, sanallaştırma programları üzerinden kurarak sanal olarak test edip kurma şansınız var. Virtualbox veya Vmware workstation, HyperV üzerinden de bu uygulamalarla deneyin. Uygulamalarınızı kurup kullanın sorun olursa zaten vazgeçip kurmazsınız veya kurarsınız. Genel olarak uygulamaların kurulabilirliliği yönünde olumlu yorum ve sonuçların olduğunu az çok biliyorum. tabii ki kullanılacak x bir programda ne gibi bir sonuç verir bilinmez. Bu gibi detaylarıda ancak üstte belirttiğim method ile, anlamanız daha pratik olacaktır.

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
Güncellemeleri alıyor değilmi iso?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Güncellemeleri alıyor değilmi iso?
Güncelleme fonksiyonları driver güncellemeleride dahil olmak üzere alır. Yani sistem güncellemelerinin yanısıra, donanima ait olan eksik sürücüleride, güncelleme kanalıyla ayrıca alır ve yükler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizin kullandığınız sürümün linki var mı?
Kendim, windows 10 ltsb 2016 versiyonunu stabil ve akıcı bulduğumdan uzun zamandır memnun şekilde kullanıyorum. w11 insider test sürümünde olması ve güvenlik açıklarınında olabileceği düşünülerek, kullanmamaktayım. Malum insider deneme sürümünde henüz w11.
Insider deneme sürümü olması nedeniyle hata vb durumları çıkması muhtemel bunlarda bu gibi sürümler için kabul edilebilir düzeyde olan gelişmeler ki, zaten insider kanalında sızın leak olarak sunulması da, insanların indirip kurarak aldıkları hatalara bakarak geliştirmeye devam etmeleri şeklinde microsoft'un, yorumlanabilir. w11 bana göre henüz kalıcı ve nihai olarak kurulabilecek sistem değil. Ben sadece hazırlayıp tpm secureboot gereksinimsiz şekilde bir yapı oluşturdum ve sundum kurup kurmamak kullanıcının kendi tercihi olacaktır. Benim nacizane önerim, w10 ltsb ve ltsc sürümlerinin daha stabil olması durumundan kaynaklı olarak, bu sistemlerde kalınması yönünde olacaktır. W11 en azından bir rtm sürümü gelene kadar beklenilmesi kanaatindeyim. Özetle hatalar vb. gelişmeler kesinlikle muhtemeldir.

Son düzenleme:

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Windows 11 Pro 21H2 IS Derlemesi 22000.100 Türkçe en son sürümüne güncellenmiştir. Bilgilerinize sunulur saygılarımla.
Güncellenme tarihi: 24 Temmuz / July 2021 | -> 1.Sayfaya gider

SlmSnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selim Şener
İyi günler yeni yapıya 22000.120 ye güncellenecek mi acaba ?

Güncellenecekse bir ricam var bu defenderi tamamen kaldırma şansınz var mı program kurarken sorun çıkarıyor

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
İyi günler yeni yapıya 22000.120 ye güncellenecek mi acaba ?

Güncellenecekse bir ricam var bu defenderi tamamen kaldırma şansınz var mı program kurarken sorun çıkarıyor
w11 rtm yeni sürümü çıkana kadar düşünmüyorum güncellemeyi. W10 vd sistemler için güncelleme yapıyorum zaten. w11 için daha erken olduğu kanaatindeyim ki, daha çok sürüm güncelleyecektir. Siz kendiniz sürüm yükselterek kullanabilirsiniz ancak.

SlmSnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selim Şener
Sürüm yükselttiğim taktirde sizin yaptığınz ayarlar kaybolur mu yoksa aynı şekilde kullanmaya devam edebilir miyim? Hangi programla ve hangi ayarları yaptığınızı söylerseniz kendim için iso yapabilirim. Şimdiden teşekkürler

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Facebook
muratist55
Sürüm yükselttiğim taktirde sizin yaptığınz ayarlar kaybolur mu yoksa aynı şekilde kullanmaya devam edebilir miyim? Hangi programla ve hangi ayarları yaptığınızı söylerseniz kendim için iso yapabilirim. Şimdiden teşekkürler
Yapılan optimizasyonlar değişmez kalır. Upgrade yaparsanız eğer, windows sürümlerinde değişebilir. bunun dışında değişmez. Kullandığım uygulama wintoolkit, Dism ++ bu uygulamaları kullanabilirsiniz. Nette mevcut. Saygılar.

SlmSnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selim Şener
Yapılan optimizasyonlar değişmez kalır. Upgrade yaparsanız eğer, windows sürümlerinde değişebilir. bunun dışında değişmez. Kullandığım uygulama wintoolkit, Dism ++ bu uygulamaları kullanabilirsiniz. Nette mevcut. Saygılar.
Üstadım sana son bir sorum olacak. Bu hazırladığın sürümde görev çubuğundaki widgeti kaldırdın mı yoksa devre dışı mı bıraktın. Geri getirme şansım var mı varsa da nasıl yapabilirim.

SlmSnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Selim Şener
Dostum sana son bir sorum olacak. Bende lite sürüm yapıyrm ama windowsun boyutu sennki kadar az olmuyor senn sistemin 15 GB yer kaplıyor benm yaptığım 20 gb. Hangi dosyaları devre dışı bırakıysn yada siliyosun. Wintoolkit ile ne yapyrsn ben dism++ ile yapıyrm bana kısa bir bilgi ver lütfen rica edyrm

HP Kullanıcısı

80+ Bronze
Şuan indiriyorum bu ISO güvenilir mi? Çünkü kendi bilgisayarıma kuracağım.

Top Bottom