Neler Yeni

Yardım Windows 11 ps3 kolunu bozdu

Respected

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Demirci
Arkadaşlar merhaba.
Laptopuma ps3 kolunu SCP Driver aracılığıyla rahatça bağlayıp fifa oynuyordum. Bir gün windows 11'e update edesim geldi ve bazı dosyalarım gitmişti. Bunun üzerine PS3 kolunu tekrardan bağlamaya çalıştığımda aynı adımlar işe yaramamıştı eski sürümlerini araştırıp bulmuştum. Eski sürümlerinden biri çalıştı fakat bu sefer oyun esnasında oyuncular kendi kendine kayıyor, taktikleri değiştiriyor ve daha bir sürü saçmalık. Her şey rastgele olmaya başladı. Bazen tam ayarlar yerine oturuyor sıkıntı çıkarmıyor ama kablodan veya kolda bir problem olduğunu düşünmüyorum, yazılımsal olarak bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü evdeki masaüstümde de aynı yazılım ve kolla oynadığımda hiçbir sıkıntı olmuyor ki windows 11'den önce laptopumda da olmuyordu. PS3'ü bağladığım kabloyu da yeni sipariş etmiştim, o da yeni yani. Şimdi ise sorun çözülür belki diye windows 10'u tekrar kurdum eski yazılımı denedim kol bağlandı fakat rastgelelik devam ediyor. Bildiğiniz temiz bir ds3 yazılımı var mı, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Furkan Demir
Ben windows 11’de bunu kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor

Top Bottom