Windows 11 Rufus ISO yansısı ayrıştırma hatası nedir? nasıl çözülür?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,077
Merhabalar sevgili dostlarım,
Windows 11 yüklemek istedim flasha fakat rufusta ''ISO yansısı ayrıştırma hatası'' alıyorum. (ekran görüntüsünü aşağıya atıyorum)

Sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Ekler

• win11.webp
    win11.webp
    24.4 KB · Hit: 19
bir de böyle bir ekran geliyor

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    40.5 KB · Hit: 16
İndirdiğin ISO bozuk muhtemelen. IDM gibi bir program ile ya da resmi indirme aracı ile indir.
Hocam kendi sitesinden indiriyorum zaten windowsun :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sorun ISO hata verdikten sonra mı oldu? Ondan önce sorunsuz çalışıyor muydu USB bellek?
Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken verdi hocam... USB de sorun yok hatta 2. flashı denedim yine aynı sorun...

Hocam kendi sitesinden indiriyorum zaten windowsun :(

Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken verdi hocam... USB de sorun yok hatta 2. flashı denedim yine aynı sorun...
Böyle USB belleği sıfırlayın:
Yazıyı boşver NTFS olarak yazdır.

İndirirken IDM kullan. Muhtemelen bağlantın stabil değil
idm nedir hocam?

Böyle USB belleği sıfırlayın:
Yazıyı boşver NTFS olarak yazdır.
şuan yapıyorum hocam

Bazı arkadaşlar secure boot seçeneğini kapatınca yapılabildiğini söylediler ama ben kapatamadım biostan yani devre dışı bırakamadım biostan neden acaba?

idm nedir hocam?

şuan yapıyorum hocam

Bazı arkadaşlar secure boot seçeneğini kapatınca yapılabildiğini söylediler ama ben kapatamadım biostan yani devre dışı bırakamadım biostan neden acaba?
USBye ISO yazmakla ile secure boot arasında alaka yok. Official ısolar secure boot sorunu yapmaz. İnternet Download Manager programını deneme sürüm olarak indir kur onunla ISOyu tekrar indir.

USBye ISO yazmakla ile secure boot arasında alaka yok. Official ısolar secure boot sorunu yapmaz. İnternet Download Manager programını deneme sürüm olarak indir kur onunla ISOyu tekrar indir.
şuan indiriyorum hocam.merak ettim bu idm neye yarar?
ilk defa duyuyorum da

ve hocam acaba usb de sorun mu var? yada sistemimde virüs olma ihtimali var mıdır? çünkü usb flash böyle görünüyor da ???
1761070669274.webp

şuan indiriyorum hocam.merak ettim bu idm neye yarar?
ilk defa duyuyorum da

ve hocam acaba usb de sorun mu var? yada sistemimde virüs olma ihtimali var mıdır? çünkü usb flash böyle görünüyor da ???Alıntıyı görüntüle
USB belleğin firmware ismi o sanırım. Yukarda attığım yöntem ile sıfırladınız mı?

@enisberberr Windows ISO görüntüsü ismiymiş o. Yarıda kaldığı için bu şekilde kalmış.

USB belleğin firmware ismi o sanırım. Yukarda attığım yöntem ile sıfırladınız mı?

@enisberberr Windows ISO görüntüsü ismiymiş o. Yarıda kaldığı için bu şekilde kalmış.
sıfırladım yine denedim olmadı hocam yine aynı hata :(
usb'im sandisk 16gb eğer isminden kastınız o ise :D yanlışsam cahilliğime verin :D

Geri