enisberberr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,077
O sorun ISO hata verdikten sonra mı oldu? Ondan önce sorunsuz çalışıyor muydu USB bellek?bir de böyle bir ekran geliyor
Hocam kendi sitesinden indiriyorum zaten windowsunİndirdiğin ISO bozuk muhtemelen. IDM gibi bir program ile ya da resmi indirme aracı ile indir.
Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken verdi hocam... USB de sorun yok hatta 2. flashı denedim yine aynı sorun...O sorun ISO hata verdikten sonra mı oldu? Ondan önce sorunsuz çalışıyor muydu USB bellek?
Böyle USB belleği sıfırlayın:Hocam kendi sitesinden indiriyorum zaten windowsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken verdi hocam... USB de sorun yok hatta 2. flashı denedim yine aynı sorun...
İndirirken IDM kullan. Muhtemelen bağlantın stabil değilHocam kendi sitesinden indiriyorum zaten windowsun
Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazarken verdi hocam... USB de sorun yok hatta 2. flashı denedim yine aynı sorun...
idm nedir hocam?İndirirken IDM kullan. Muhtemelen bağlantın stabil değil
şuan yapıyorum hocamBöyle USB belleği sıfırlayın:
Yazıyı boşver NTFS olarak yazdır.Rehber: CMD ile flash bellek nasıl formatlanır?
CMD'yi açınız. Açılan CMD ekranına diskpart yazınız. Yine aynı ekrana list disk yazınız. Önünüze çıkan listede belleğinizi bulup select disk x x=USB disk numarası yazınız. Örnek olarak: select disk 1 CMD ekranına clean yazınız. Yine aynı CMD ekranına create partition primary yazınız. Disk 32 GB...techolay.net
USBye ISO yazmakla ile secure boot arasında alaka yok. Official ısolar secure boot sorunu yapmaz. İnternet Download Manager programını deneme sürüm olarak indir kur onunla ISOyu tekrar indir.idm nedir hocam?
şuan yapıyorum hocam
Bazı arkadaşlar secure boot seçeneğini kapatınca yapılabildiğini söylediler ama ben kapatamadım biostan yani devre dışı bırakamadım biostan neden acaba?
şuan indiriyorum hocam.merak ettim bu idm neye yarar?USBye ISO yazmakla ile secure boot arasında alaka yok. Official ısolar secure boot sorunu yapmaz. İnternet Download Manager programını deneme sürüm olarak indir kur onunla ISOyu tekrar indir.
USB belleğin firmware ismi o sanırım. Yukarda attığım yöntem ile sıfırladınız mı?şuan indiriyorum hocam.merak ettim bu idm neye yarar?
ilk defa duyuyorum da
ve hocam acaba usb de sorun mu var? yada sistemimde virüs olma ihtimali var mıdır? çünkü usb flash böyle görünüyor da ???Alıntıyı görüntüle
sıfırladım yine denedim olmadı hocam yine aynı hataUSB belleğin firmware ismi o sanırım. Yukarda attığım yöntem ile sıfırladınız mı?
@enisberberr Windows ISO görüntüsü ismiymiş o. Yarıda kaldığı için bu şekilde kalmış.
Sıfırladıktan sonra isim normale döndü değil mi?sıfırladım yine denedim olmadı hocam yine aynı hata
usb'im sandisk 16gb eğer isminden kastınız o iseyanlışsam cahilliğime verin
![]()