O update olayı eğer yanlış bilgi değil ise ilk geldiği zamanlar içindi sonradan kaldırdılar diye biliyorum iso falan yükleyip geçebilirsin ama format falan olabilir youtube da araştır.Sistem durum kontrolünde böyle gözüküyor fakat windows update kısmında w11 yok ne yapmalıyım Alıntıyı görüntüle
direkt pcye indirip mi kurayım yoksa sizce flash ile temiz kurulum mu yapayımO update olayı eğer yanlış bilgi değil ise ilk geldiği zamanlar içindi sonradan kaldırdılar diye biliyorum iso falan yükleyip geçebilirsin ama format falan olabilir youtube da araştır.
Yani önemli bilgilerin falan yoksa format istiyorsan bence temiz kurulum yapmak daha mantıklı.direkt pcye indirip mi kurayım yoksa sizce flash ile temiz kurulum mu yapayım
ustam benim bilgisayar freedoostu kendim flash ile kurup key etkinleştirdim acaba tekrar flash ile yaparsam keyim gider mi içindeki dosyaları yedeklerim o dert değilYani önemli bilgilerin falan yoksa format istiyorsan bence temiz kurulum yapmak daha mantıklı.
ggeçeceğim tamamdır teşekkür ederimBeta zamanından beri kullanıyorum, 22H2 ile birlikte de benim için çoğu pürüz ortadan kalktı. Hem daha akıcı hem daha pratik, ben geçmeni öneririm.
artık geçebilirim o zamanGeldi.
iso indiriyorum usbye hocam temiz kurulum ile geçeceğim sadece indirmeler biraz zaman alacak gibi oyunlar vs internetde malum tr serverıGeldi.