Neler Yeni

Windows 11 Stabil mi Geçilir mi?

wezeend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Oyun performansıda kafa kafaya zaten ama youtube üzerinden bakabilirsiniz fakat kesinlikle win11 öneriyorum.
512 gb ssdim var yer kaplamaz değil mi fazla?birde şey diyorlar 22h2 göncellemesi falan gelecekmiş geldi mi bir biliginiz var mı?

Muhammedburak53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Muhammed Burak
win 11 güzel aga kim ne derse desin
arkadaşlar oyun oynuyorsanız geçmeyin derim fps düşüyor ben geçtim geri düşürdüm ama geçmek istiyorsanız geçin bi sakıncası yok ama ben biraz daha bekleyeceğim

wezeend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Bug falan yok çıktığı an geçtim hala kullanıyorum TPM ise güvenlik ile alakalı bir şey performans yada oyunla değil.
ayrı olarak ben yükseltme ile geçmeyi düşünüyorum sıkıntı olur yavaşlar diyenler oldu görüşlerinizi alabilir miyim?

Armi3067

80+ Bronze

wezeend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
arkadaşlar oyun oynuyorsanız geçmeyin derim fps düşüyor ben geçtim geri düşürdüm ama geçmek istiyorsanız geçin bi sakıncası yok ama ben biraz daha bekleyeceğim
birazda şans işi işte çok sıkıntı yaşayanda var

Armi3067

80+ Bronze
ayrı olarak ben yükseltme ile geçmeyi düşünüyorum sıkıntı olur yavaşlar diyenler oldu görüşlerinizi alabilir miyim?
Temiz format ile geçilmesini öneriyorum, update ile geçinde bazı uygulamalarda kararsızlık ve sıkıntı yaratıyor.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Bug falan yok çıktığı an geçtim hala kullanıyorum TPM ise güvenlik ile alakalı bir şey performans yada oyunla değil.
Aynen oyle bende win 10 dan daha iyi geliyor şahsen bana tasarım falan hoşuma gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

512 gb ssdim var yer kaplamaz değil mi fazla?birde şey diyorlar 22h2 göncellemesi falan gelecekmiş geldi mi bir biliginiz var mı?
22H2 Güncellemesi geldi 446GB SSD ile win 11 kullanıyorum.

wezeend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren
Aynen oyle bende win 10 dan daha iyi geliyor şahsen bana tasarım falan hoşuma gidiyor.

22H2 Güncellemesi geldi 446GB SSD ile win 11 kullanıyorum.
yükseltme ile mi geçtin ustam sen

Armi3067

80+ Bronze
Oyun oynuyorum, Warzone, Apex Legends, R6S, Valorant vb. oyunlar fps düştüğü yok?? nasıl bir açıklama bu ikiside birbirinin aynı nerdeyse diğeri daha hafifletilmiş ve makyajlanmış hali.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
zevkler değişir hocam kişiden kişiye göre

herhangi bir sıkıntı vs yaşadınız mı bende ona göre geçeceğim şimdi update ile
İlk geçtiğimde valorant girememiştim tpm ayarını açtım sonra girdi yani şahsen çok sıkıntı yaşamadım arada bir alt tab buga giriyordu ama şuanda çok öyle sorunla karşılaşmıyorum.

Top Bottom