Modding Windows 11 version 22h2 Güncelleme Hatası

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 1-1.5 hafta önce böyle bir güncelleme gelmiş sanırım birçok şey değişmiş, güncellemeyi indiriyorum fakat böyle bir hata alıyorum güncelleme yüklenmiyor bunu birkaç kere denedim hep aynı hata ile karşılaştım acaba neyden kaynaklı ?
Çözüm bulabilecek var mı acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
1665170926383.png

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 1-1.5 hafta önce böyle bir güncelleme gelmiş sanırım birçok şey değişmiş, güncellemeyi indiriyorum fakat böyle bir hata alıyorum güncelleme yüklenmiyor bunu birkaç kere denedim hep aynı hata ile karşılaştım acaba neyden kaynaklı ?
Çözüm bulabilecek var mı acaba?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum, iyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
Diskinde ne kadar boş alan var?

Ben güncellemeyi yaptım fakat bazı aygıtlarım çalışmadı (Bluetooth dongle) o yüzden eskisine geri döndüm. Soruna gelince aynı hatayı Windows 10 dan 11 e geçerken alıyordum 1-2 hafta sonra kendiliğinden düzeldi.

C:\Windows\SoftwareDistribution Böyle bir klasör olması lazım download kısmında içindekileri sil tekrar denetlemeyi dene

C:\Windows\SoftwareDistribution Böyle bir klasör olması lazım download kısmında içindekileri sil tekrar denetlemeyi dene
Deniyorum eğer olursa haber edeceğim

Yok reis yine aynı sorunu yaşıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri