Geliştirici sürümü gibi bir şeyInsider dediğimiz şey tam olarak ne oluyor? Bilmiyorum da.
Mesela bir oyuna güncelleme gelmeden test sunucusuna bağlananlar önceden görebiliyor ya oyundaki yenilikleri, bu da o tarz bir şey. Windows güncellemelerini önceden Beta'dayken alıp kullanıp hata raporlaman için var. Raporlamasan da olur ama .Insider dediğimiz şey tam olarak ne oluyor? Bilmiyorum da.
Boşta 2GB hatta daha az RAM tüketiyor desemBaya performans artışı var diyorlar umarım doğrudur direkt geçerim
Gerek yok aslında performans farkı olmaz. Güncelleme yapar gibi geçiyorsun.Ben muhtemelen her şeyi silip yükleyeceğim her şeyden arınayım en baştan yüklerim
Evet geçtim şuan muazzam gözüküyor harbidenBoşta 2GB hatta daha fazla daha az RAM tüketiyor desem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gerek yok aslında performans farkı olmaz. Güncelleme yapar gibi geçiyorsun.
Olabilir daha ilk sürümler bunlar, zaten Insider bunun için var. Hata raporlayabilirsin Microsoft'a.Evet geçtim şuan muazzam gözüküyor harbiden
Bu kadar seri geçeceğini beklemiyordum,
Ses yerinde spotify'ın müziğini ayrı olarak kapama vs olsun yapmışlar dosyaları ekrana ikinci ekranda değişiklikler var sıkıntılı