Neler Yeni

Windows 11'den Windows 10'a geçmem yardımcı olur musunz ?

ibocuks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
ibo k
Windows 11 iyi hoş ama bir türlü çözemediğim bir ''Belirtilmemiş aygıt sorunu'' var, bu sorun şu şekilde Dualshock3 ve Dualshock4'üm var, ikiside orijinal fakat DS3'ü USB ile kasaya taktığımda sürekli bağlıyor-kesiliyor, bağlıyor-kesiliyor, bağlıyor-kesiliyor, süreki bu şekilde devam ediyor, aygıt yöneticinde ise ''Belirtilmemiş aygıt'' yazıyor.. Eğer nasıl çözebileceğimi biliyorsanız daha çok memnun olurrum ama hala çözen olmadı...

Her neyse... biz asıl konumuza geri dönelim, Windows 11'i 10 günden fazla kullandım, artık geri dön yapamıyorum, format atmam gerek ama bilgisayarıma daha yeni indirdiğim kaymak oyunları silmek ve onları tekrar yüklemekle uğraşmak istemiyorum.
1644422037888.png

Oyunlarım sağda, Disk durumu ise ortada gözülüyor, C: Diski bir m2 ssd D: diski bir sata ssd
oyunlarımı D'ye alıp daha sonrasında Windows 10 yüklerken ''D'yi silme'' demem mümkünmü acaba?
NOT: Eğer USB sorunu çözmeyi biliyorsanız çok sevinirim ve beni büyük bir yükten kurtarırsınız, 10 dakika sonra geleceğim, umarım çözümü bulmuş oluruz
şimdidin teşekkürler, iyi forumlar...

Top Bottom