Windows 11'e geçilir mi?

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
Windows 11 hayırlı olsun geldi sizce geçmelimiyim avantajlajları dahamı fazla ve key istiyormu Windows 11 için şuanda direk geçmek istiyorum

bence geçme daha erken

ben geçtim bir sıkıntı yok memnunum

Başkaları yaşadı mı bilmem ama son dönemde oyunlarda ara sıra ekran kartı driverı çöküyor.

Windows 11 hayırlı olsun geldi sizce geçmelimiyim avantajlajları dahamı fazla ve key istiyormu Windows 11 için şuanda direk geçmek istiyorum
Temiz, sıfır kurulum yapanlar herhangi bir sorunla karşılaşmadım memnunum diyorlar. Daha önce konu açmış arkadaşlar, fakat güncelleme yoluyla geçenler -bir çok hatayla karşılaşıyorum. oyuna girerken program açarken vs. vs gibi

Bilgisayarda 12 oyun var. Hepsinde denedim. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Genelde foto göndermek için görüntüyü görev yöneticisinden bir uygulamanın üstüne sürükleyince uygulamayı açmıyor. Tek sıkıntım o. Onun haricinde windows 10'a göre daha hızlı çalışıyor bende. Ayrıca sıfır kurulum değil yükseltme yaptım.

Temiz, sıfır kurulum yapanlar herhangi bir sorunla karşılaşmadım memnunum diyorlar. Daha önce konu açmış arkadaşlar, fakat güncelleme yoluyla geçenler -bir çok hatayla karşılaşıyorum. oyuna girerken program açarken vs. vs gibi
Kesinlikle, bin pişman oldum temiz kurulum yapsaydım keşke, ancak şu an usb ile w10'a geçebilecek veyahut tekrar w11 kurabilecek konumda değilim. Sistemim zaten fişek gibi ancak arayüz sebebiyle bir sürü donma sorunu var.

Kesinlikle, bin pişman oldum temiz kurulum yapsaydım keşke, ancak şu an usb ile w10'a geçebilecek veyahut tekrar w11 kurabilecek konumda değilim. Sistemim zaten fişek gibi ancak arayüz sebebiyle bir sürü donma sorunu var.
Ben konu açan arkadaşın yerinde olsam. Win11 henüz hiç çıkmamış gibi yapıp 1-1.5 sene daha beklerim sağlıklı bir şekilde geçiş yaparım.
(Şahsen ben bekliyorum.)

Geçebilirsin. Temiz kurulum öneririm minimum hata için.

Geri