Zechion
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,698
Geçilir. Bende de aynı işlemci var sorun yaşamadım.5600g sistem w11 destekliyor. sizce geçmeli miyim? şu an w10 pro deneme sürümü kullanıyorum.
Geçilir. Bende de aynı işlemci var sorun yaşamadım.5600g sistem w11 destekliyor. sizce geçmeli miyim? şu an w10 pro deneme sürümü kullanıyorum.
w11 e geçtim. dosyalar sağlam. tasarımı çok hoş. tek kötü yanı çok yer kaplıyor.key olmadan, yüklü mevzular da yalan olmadan oluyosa aslında bi' denenir ama sıkntı olur da sinirlenirsem ayar olurum![]()
ara sıra bug oluşuyor ama güzel5600g sistem w11 destekliyor. sizce geçmeli miyim? şu an w10 pro deneme sürümü kullanıyorum.
Çok yerden kasıt ne kadar yani?w11 e geçtim. dosyalar sağlam. tasarımı çok hoş. tek kötü yanı çok yer kaplıyor.
hocam w10 dosyaları varmış onları sildim şu anlık 10gb kadar yer daha aldı. çok değilmiş yani. ortlamaÇok yerden kasıt ne kadar yani?![]()
Anladım, sıkıntı değil o kadar yer kaplaması, bakalm h.sonu geçerim sanırım.hocam w10 dosyaları varmış onları sildim şu anlık 10gb kadar yer daha aldı. çok değilmiş yani. ortlama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence kesinlikle geçmelisiniz.
Benim de geçesim geldihocam w10 dosyaları varmış onları sildim şu anlık 10gb kadar yer daha aldı. çok değilmiş yani. ortlama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence kesinlikle geçmelisiniz.
sanal uyku falan bir şeyler yazıyor. toplam kapladığı yer 30 gb nunu 14gblık yeri w11Anladım, sıkıntı değil o kadar yer kaplaması, bakalm h.sonu geçerim sanırım.
Teşekkürler, bilgilendirme için.![]()
11 geçme tavsiye etmem5600g sistem w11 destekliyor. sizce geçmeli miyim? şu an w10 pro deneme sürümü kullanıyorum.
geçtim bile11 geçme tavsiye etmem
ben yükseltme yaptım şuanlık bir sorun yaşamadımYükseltme yapanlar bir sorun yaşadı mı yoksa temiz kurulum gerekli mi ?