windows 11'e geçilir mi ?

Şimdi oyunlar ayarlar vs yalan olmasın... :kekw:
olmaz. onu düşünerek yapmışlardır muhtemeln. zaten çok kolay indirmesi. ayarlar güncelleştirme de orda görürsün hemen.

olmaz. onu düşünerek yapmışlardır muhtemeln. zaten çok kolay indirmesi. ayarlar güncelleştirme de orda görürsün hemen.
key olmadan, yüklü mevzular da yalan olmadan oluyosa aslında bi' denenir ama sıkntı olur da sinirlenirsem ayar olurum :D

key olmadan, yüklü mevzular da yalan olmadan oluyosa aslında bi' denenir ama sıkntı olur da sinirlenirsem ayar olurum :D
şu an iniyor benim. dosyalar silinirse veya bir şey olursa söylerim. olacağını sanmıyorum.

Şimdi, tasarım seviyorsan hiç bekleme geç. Ama tasarım çok umrumda değil, zaten masaüstüne bakmıyorum sadece Valorant oynuyorum diyorsan, windows 10 daha stable. geçen bir update yaptım (windows 11'in son update'i) bilgisayar kilitlendi, driverlarım silindi. görev çubuğu açılmadı. ekran görüntüsü bozuldu. her şey 10-20 saniye sonra kapanmaya başladı.

önceki güncellemeye geçtim çözüldü.

Şimdi, tasarım seviyorsan hiç bekleme geç. Ama tasarım çok umrumda değil, zaten masaüstüne bakmıyorum sadece Valorant oynuyorum diyorsan, windows 10 daha stable. geçen bir update yaptım (windows 11'in son update'i) bilgisayar kilitlendi, driverlarım silindi. görev çubuğu açılmadı. ekran görüntüsü bozuldu. her şey 10-20 saniye sonra kapanmaya başladı.

önceki güncellemeye geçtim çözüldü.
tasarım seviyorum ama eski bilgisayardan kalan fps arttırmak için siyah ekran kullanma alışkanlığı var. şimdi ben en son sürüme yükseliyorum sanırım sıkıntı olursa nasıl alt sürüme giderim ?

tasarım seviyorum ama eski bilgisayardan kalan fps arttırmak için siyah ekran kullanma alışkanlığı var. şimdi ben en son sürüme yükseliyorum sanırım sıkıntı olursa nasıl alt sürüme giderim ?
Ben güvenli mod yerine girip, eski güncellemeye geç dedim. sizde de öyle olur mu bilemem. ama bu problem herkeste olacak diye bir şey yok. haberiniz olsun.

Geçilir

Yükseltme yapanlar bir sorun yaşadı mı yoksa temiz kurulum gerekli mi ?

key falan almama gerek var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2023 gibi geçmeyi düşünüyordum bizim tarih öğretmeninin bilgisayarında gördüm gerçekten çok şık. o yüzden bug falaln düzeldiyse geçebilirim.
Ben Windows 10 da 20 TL lik ürün anahtarı ile etkinleştirmiştim. Formatla Windows 11 de de geçerli kabul etti. (Ürün anahtarı OEM)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,684
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri