Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Tofaşla saatte 500 Km/H mi yaptı mezardaki hocam?Senden hızlısı mezarda Mehmet hocam
Tofaşla saatte 500 Km/H mi yaptı mezardaki hocam?Senden hızlısı mezarda Mehmet hocam
Abi bende merak ediyordum bakacaktır attığını gördümTahminlere, sızıntılara artık gerek kalmadı. Windows 11'in kademeli olarak kullanıma sunulacağı tarih belli oldu.
Windows 11, 5 Ekim 2021'de Kullanıma Sunulacak! | Donanim Arşivi
Microsoft'un Windows 11 işletim sistemi aslında ilginç bir sızıntıyla birlikte ortaya çıkmıştı. Biz dahil bazı insanlar bu sızıntıya şüpheli gözlerledonanimarsivi.com
Senden hızlısı mezarda Mehmet hocam
Wow
w11 kurunca dosyalarda sıkıntı cıkarmı 4-5tb oyun varTahminlere, sızıntılara artık gerek kalmadı. Windows 11'in kademeli olarak kullanıma sunulacağı tarih belli oldu.
Windows 11, 5 Ekim 2021'de Kullanıma Sunulacak! | Donanim Arşivi
Microsoft'un Windows 11 işletim sistemi aslında ilginç bir sızıntıyla birlikte ortaya çıkmıştı. Biz dahil bazı insanlar bu sızıntıya şüpheli gözlerledonanimarsivi.com
Benim bu tür haberleri yayınlayacağımı kim söyledi? Adım Windows 11 diye Windows 11 haberlerini anında konu açacağım anlamına gelmiyor bunuda söylemedim zaten. Ayrıca dışardaydım.Teşekkürler mehmet yılmaz sizden daha hızlı @Windows 10 Aşığıyım @windows11aşığıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Windows 11 aşığıyım
Benim bu tür haberleri yayınlayacağımı kim söyledi? Adım Windows 11 diye Windows 11 haberlerini anında konu açacağım anlamına gelmiyor bunuda söylemedim zaten. Ayrıca dışardaydım.
Mobil uygulama geliştirirken emülatöre ihtiyaç duymadan bu özelliği kullanarak uygulama geliştirebilecek miyiz ?O ilerleyen zamanlarda aktif olacakmış.
Bende format atıp kurdum. 1 haftadır kullanıyorum herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Performans ve hız anlamında W10'dan oldukça iyi.Format atmayı düşünüyordum belki atıp w11 kurarım eğer çok sorunlu olmazsa