Neler Yeni

Windows 24h2 renk sorunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunlar ve yazılım
Steam
Ahmet
arkadaşlar herkese merhaba ben bugün 24h2 güncellemesini yaptım ve renk ayarlarım görselde ki gibi bozulmaya başladım her şey bir anda değişti saçma ***** şeyler oldu bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. ekran görüntüsü felan aldığımda her şey normal ama izlediğimde krem tonları ve sarı tonları gibi renkler karma oluyor ss alınca her şey normal

libos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Korkut Cebeci
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, oyun, futbol
Instagram
ldpli_gabimaru
Steam
turkeybimball
Twitter
BenGabimaru
Discord
ldpligabimaru
Xbox Live Gamertag
Netheryakiti
Epic Games
LDPli Gabimaru
Görsel yok.

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
arkadaşlar herkese merhaba ben bugün 24h2 güncellemesini yaptım ve renk ayarlarım görselde ki gibi bozulmaya başladım her şey bir anda değişti saçma ***** şeyler oldu bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. ekran görüntüsü felan aldığımda her şey normal ama izlediğimde krem tonları ve sarı tonları gibi renkler karma oluyor ss alınca her şey normal
Böyle sorunlar mı?

Ekler

• 44EF96F4-22ED-4818-9AB3-B0BCCD04B34A.jpeg
    44EF96F4-22ED-4818-9AB3-B0BCCD04B34A.jpeg
    1.6 MB · Hit: 23
  • 256C7E90-CDEA-4DA6-BB85-0A883A715982.jpeg
    256C7E90-CDEA-4DA6-BB85-0A883A715982.jpeg
    1.3 MB · Hit: 25
  • 885B454D-30D2-4664-B4B3-C044859A17AA.jpeg
    885B454D-30D2-4664-B4B3-C044859A17AA.jpeg
    1.4 MB · Hit: 24
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle sorunlar mı?
hocam buna benzer değil de video izlerken veya flim izlerken ilk resimde ki renk gibi oluyor yada turkuaz rengine dönüşüyor ancak ss aldığımda renkler normaldi ama benim gördüğüm görüntü turkuaz şuanda düzeltim ancak neyden kankanlandı bilmiyorum

Ahmet Kocar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Ahmet Kocar
Sanırım otomatik gece modu açık

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Enes
hocam buna benzer değil de video izlerken veya flim izlerken ilk resimde ki renk gibi oluyor yada turkuaz rengine dönüşüyor ancak ss aldığımda renkler normaldi ama benim gördüğüm görüntü turkuaz şuanda düzeltim ancak neyden kankanlandı bilmiyorum
Bende de, attığım fotoğraftaki soruh mevcut. Ekrandan mı kaynaklı yoksa Windowsla mı alakalı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
Steam
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım otomatik gece modu açık
aga sorunu çözdüm ama tüm renk ayarları nvidia ayarları vb. ne kadar ayar varsa monitörde dahil tüm ayarları sıfırladım ve öyle düzelttim ancak sorunun kaynağı hala belli değil bilginiz olsun. çünkü şuanda ethernet sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de, attığım fotoğraftaki soruh mevcut. Ekrandan mı kaynaklı yoksa Windowsla mı alakalı bilmiyorum.
aga sorunu çözdüm ama tüm renk ayarları nvidia ayarları vb. ne kadar ayar varsa monitörde dahil tüm ayarları sıfırladım ve öyle düzelttim ancak sorunun kaynağı hala belli değil bilginiz olsun. çünkü şuanda ethernet sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom