gerek yok eski pc oyunla felan için değil annem kullanıyor internete girmek içinWindows 7 güncelleme desteği kesildi.
8 ya da 8.1 öneririm.
7 lazım bana kanka 10 değil sağol yinedeWindows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
7 de indirebiliyorsun.7 lazım bana kanka 10 değil sağol yinede
usb atılmıyor sorun çıkııyor denedim bunu
Windows 7 Ultimate 32 bit. Başınıza gelecek hiçbir sorundan ben sorumlu değilim. Windows 7 yoğun güvenlik açıklıdır.
Windows 7 Ultimate 32 bit. Başınıza gelecek hiçbir sorundan ben sorumlu değilim. Windows 7 yoğun güvenlik açıklıdır.
indirdim onu zaten usb ye atmadı için olmadı baska lazımSonradan sorun yaşayıp yardım istemeyin, zira etmeyeceğim. Attığım sürümde de yalnızca İngilizce dil mevcut.
Hocam 4 ay geçti yeni pc aldım minig yapıyorum ne wimdows 7 sihttps://cloud.mail.ru/public/GGYH/3WSmtKbEa korsan iso ama tamamen virüsüz ve yapımcı türk yapımcı ikidebir ''windows 7 lite ikidebir'' yazarsan youtubeye çıkar hem daha hızlı servisler yok tabi gereksiz servisler bence @Sonic12983 etiketlemek doğru olur yalnız usb gerekir rufus indir usb ye az ama usb en az 8 gb olsun kurulumda hata çıkar yoksa
söyle ozamanHocam 4 ay geçti yeni pc aldım minig yapıyorum ne wimdows 7 si