Ne söyle o zaman?söyle ozaman
napimhocam kendin yazdın 4 ay önceki konuya ana sayfada bile değildi
4 ay da bilgisayar değiştiren çok oluyomuNe söyle o zaman?
Konunun tarihine bakmadan hortlatan, mesaj atan sensin.
Adam geleceği görüp sana mı söylesin la?
Töbe yarabbim ya
Rapor ettim senle uğraşılmaz.napim
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 ay da bilgisayar değiştiren çok oluyomu
bunu formatlayacak kişi de biliyordur. zaten imkanı olsa en güncel sürümü yüklerdi. lütfen artık böyle demek yerine isteyen kişiye yardımcı olsanız daha iyi olur.Windows 7 güncelleme desteği kesildi.
8 ya da 8.1 öneririm.
Ya birinin multisi, ya da troll yapmaya gelmiştamam bilader yazma bir şey ana sayfadan kalksın konu
kesin öyledir ayrıca her napim diyipte o trend olayı olmuyo bende seni rapor ettim söyliyimRapor ettim senle uğraşılmaz.
Ban yedin bu arada iyi günler.
Öneri yaptım kişinin Windows 7 sürümünde herhangi bir güvenliği bulunmuyor.bunu formatlayacak kişi de biliyordur. zaten imkanı olsa en güncel sürümü yüklerdi. lütfen artık böyle demek yerine isteyen kişiye yardımcı olsanız daha iyi olur.
Yok bu multi falan değil, bu düpedüz MALkesin öyledir ayrıca her napim diyipte o trend olayı olmuyo bende seni rapor ettim söyliyim
hocam 4 ay önceki konu ya boşverin gereksiz kalksın konu anasayfadanÖneri yaptım kişinin Windows 7 sürümünde herhangi bir güvenliği bulunmuyor.
Ben yine arkadaşı düşünüyorum bana laf atmak yerine iyisini siz önerin o zaman.
zaten burda önermişler aynı şeyi atmanın daha mantığı yok.Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net