Leptop asus x550c intel i3-3217u , 8gb ram ve ekran kartı nvidia gt 720m . Windows 10 da bu ekran kartını gösteriyordu ama windows 7 yükleyince intel hd grapichs gösteriyor ekran kartı . Bu sorun neden oluyor ? Yoksa dolandırıldım mı ? .
ekran kartı driverlarını yüklemedim muhtemelenLeptop asus x550c intel i3-3217u , 8gb ram ve ekran kartı nvidia gt 720m . Windows 10 da bu ekran kartını gösteriyordu ama windows 7 yükleyince intel hd grapichs gösteriyor ekran kartı . Bu sorun neden oluyor ? Yoksa dolandırıldım mı ? .
Nasıl yükleye bilirim ?ekran kartı driverlarını yüklemedim muhtemelen
bilgisayar simgesinin üstüne sağ tıkla; yönet de;aygıt yöneticisi;grafik birleştirici tarzı bi şey olcak oraya gir;ekran kartının üstüne tıkla güncelle de veya direkt nvidianın sistesiden ekran kartı modeli yazıp indir kurNasıl yükleye bilirim ?
Kendi sitesinden bakıyorumda nvidia gt 720m driverini bulamadım .bilgisayar simgesinin üstüne sağ tıkla; yönet de;aygıt yöneticisi;grafik birleştirici tarzı bi şey olcak oraya gir;ekran kartının üstüne tıkla güncelle de veya direkt nvidianın sistesiden ekran kartı modeli yazıp indir kur
Bunu buldum. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/145950/trLeptop asus x550c intel i3-3217u , 8gb ram ve ekran kartı nvidia gt 720m . Windows 10 da bu ekran kartını gösteriyordu ama windows 7 yükleyince intel hd grapichs gösteriyor ekran kartı . Bu sorun neden oluyor ? Yoksa dolandırıldım mı ? .
Teşekkür ederim . Şimdi buna güncellesem ekran kartı nvidia gösterecekmi ?
Evet hocam göstermesi gerek. Önemli değil.Teşekkür ederim . Şimdi buna güncellesem ekran kartı nvidia gösterecekmi ?
Bu gün guncelledim ama başlatdan dxdiag yazıp bakıyorum yine intel hd grapich gösteriyorEvet hocam göstermesi gerek. Önemli değil.
Işe yaramadı yine hd grapich gösteriyor .googlede ararsan bulabilirsin lenovo sitesinde veya dell sitesinde bulunuyor. lenovo nvidia gt 720m driver yazarsan orda marka fark etmez indir driver olur o.
nvidia kendi sitesindede mevcut bazen eski driver bilunamayabiliryor.
Fotoğraf atar mısın?Bu gün guncelledim ama başlatdan dxdiag yazıp bakıyorum yine intel hd grapich gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Işe yaramadı yine hd grapich gösteriyor .