Neler Yeni

Windows 7 kurarken mouse çalışmıyor

Mhilcihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Hamza
Merhaba ben yakın bir tarihte Da-2 sistem aldım.Fakat iş windows 7 formatına gelince açlılış ekranında klavye ve mouse gidiyor.Bunu bir ayar yaparak çözebilormiyiz.Yardımcı olursanız sevinirim.(Bu arada windows 10 lisansım yok diye ilk önce 7'yi yükleyip sonra yükseltmeyi planlıyorum)

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
O sisteme Win 7 kurmak çok saçma olur, Win 10 deneme sürümü yükle sonra 5 TL'ye OEM key alırsın.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Merhaba ben yakın bir tarihte Da-2 sistem aldım.Fakat iş windows 7 formatına gelince açlılış ekranında klavye ve mouse gidiyor.Bunu bir ayar yaparak çözebilormiyiz.Yardımcı olursanız sevinirim.(Bu arada windows 10 lisansım yok diye ilk önce 7'yi yükleyip sonra yükseltmeyi planlıyorum)
bu arada windows 7 den windows 10 a ücretsiz yükseltme hakkı 2016 da bitti 10₺ win 10 pro lisansı alıp windows 10 kurabilirsiniz ama lisans satın almasanız bile biraz illegal yollarla bedavaya lisans etkinleştirilebiliyor(bir nevi korsan ama kesinlikle önermiyorum ama yapan birkaç kişi var 20₺ civarına oem key almanız en sağlıklısı olur bence) ama lisanssız kullansanız da 1 2 eksi dışında bir sorun olmaz en iyi performansı almak için en güncel işletim sistemini kullanmaya ihtiyacınız var dx12 sadec windows 10 da çalışıyor

Top Bottom