Windows 7 mi Windows 8.1 mi ?

Nasparus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,691
Win 10 kullanıyorum laptopumda ve aşırı yavaş win 7 ya da win 8.1 e düşürmeyi düşünüyorum çok fazla oyun oynamayacağım. Günlük kullanım için sizce hangisi daha iyi olur win 8.1 e geçmek büyük bir fark yaparmı yoksa win7 ye mi geçmeliyim.
Not: Win 7 desteğinin kesildiğini biliyorum.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
8.1 daha güncel ve aralarında RAM kullanımı olarak öyle büyük bir fark yok, 8.1 daha iyi olacaktır. Fakat günlük kullanım için hafif bir Linux dağıtımı tercih ederseniz daha iyi olur.

8.1 daha güncel ve aralarında RAM kullanımı olarak öyle büyük bir fark yok, 8.1 daha iyi olacaktır. Fakat günlük kullanım için hafif bir Linux dağıtımı tercih ederseniz daha iyi olur.
Linux kullandım ve hiç rahat ve kullanışlı değil. Windows tercih ederim. Teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi
Windows 8.1 daha sağlıklı olacaktır sizin için. Hem daha güncel hem de desteği var. Ama sürücü sıkıntıları var ona göre kurun.

Windows 8.1 daha sağlıklı olacaktır sizin için. Hem daha güncel hem de desteği var. Ama sürücü sıkıntıları var ona göre kurun.
8.1 daha stabil
Dün gece Kurulumu tamamladım win 10 a alışık olduğum için çok kötü geldi win 8 en sevmediğim sürüm başlat menüsü yüzünden ama bilgisayar baya hızlandı. Teşekkürler herkese.

8.1 kurun. Güncellik açısından en azından.

Dün gece Kurulumu tamamladım win 10 a alışık olduğum için çok kötü geldi win 8 en sevmediğim sürüm başlat menüsü yüzünden ama bilgisayar baya hızlandı. Teşekkürler herkese.
sen bir de 8 kullansaydın görürdün :D İlk başta hep başlat menüsünden başlatıyordu, Allah'tan 8.1'de bunu değiştirdiler.

Linux kullandım ve hiç rahat ve kullanışlı değil. Windows tercih ederim. Teşekkürler.
Hangi Linux'u kullandığınıza göre değişir. Günlük kullanım için çoğu kullanışlı ve RAHAT.
Linux öneririm.
Windows 8.1 illa Windows ise.

Geri