Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 19,128
Olur tabii ki.Güncelleme olmadığı için cs goda fpsde düşüş olurmu
Olur tabii ki.Güncelleme olmadığı için cs goda fpsde düşüş olurmu
Hd radeon 4850 1gbSistem özelliklerini yazarsan daha iyi destek alırsın. Windows 10 kurman daha iyi olabilir. Ayrıca windows 7 de driver yüklü gelmez sadece ethernet driveri gelirse gelir. Format atmadan önce diskinizin gpt mi mbr mi olduğuna dikkat ederek yükleme yapın yoksa ortada kalırsınız. Tavsiyem illa windows 7 atacaksan ethernet driverini format öncesi usb ye at iyi forumlar.
Hd radeon 4850 1gbCsgo oynayabildiğin bir bilgisayarın varsa zaten win7 ile uğraşmana gerek yok ki. En kötü win8.1 single language kullan.
Aslında ssd alabilseniz bir sıkıntı olmaz. Ama bence yine de artık win7 kullanılmaz.Hd radeon 4850 1gb
İ3 3210
8gb ram
1tb hd
Bilgisyarıma 4 ay önce windows 10 format attım csde fps 120den 60a düştü bilgisyar windows 10 u kaldıramada herhalde o yüzden orjinal win 7 format arıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hd radeon 4850 1gb
İ3 3210
8gb ram
1tb hd
Bilgisyarıma 4 ay önce windows 10 format attım csde fps 120den 60a düştü bilgisyar windows 10 u kaldıramada herhalde o yüzden orjinal win 7 format arıyorum
O zaman windows 8 format atıp 280 gblık ssd alsam fpsde birazda olsa bi yükseliş olurmuAslında ssd alabilseniz bir sıkıntı olmaz. Ama bence yine de artık win7 kullanılmaz.
Hayır olmaz sdd fps arttırmaz ama bilgisayarın hızlanır. Bir de eğer ssd almaya karar verirsen direkt win10 kur geç.O zaman windows 8 format atıp 280 gblık ssd alsam fpsde birazda olsa bi yükseliş olurmu
Ben sadece cs go oynayacağım bilgisayarda eski olduğu için fazla zorlamak istemiyorum o yüzden win7 veya win8 formatmı atsam diyorum windows 10 yapınca fpsm düştü ama windows 7 ninde artık güncellemesi olmadığı için git gide fps düşermi acaba kararsız kaldımHayır olmaz sdd fps arttırmaz ama bilgisayarın hızlanır. Bir de eğer ssd almaya karar verirsen direkt win10 kur geç.
Ben sadece cs go oynayacağım bilgisayarda eski olduğu için fazla zorlamak istemiyorum o yüzden win7 veya win8 formatmı atsam diyorum windows 10 yapınca fpsm düştü ama windows 7 ninde artık güncellemesi olmadığı için git gide fps düşermi acaba kararsız kaldımHayır olmaz sdd fps arttırmaz ama bilgisayarın hızlanır. Bir de eğer ssd almaya karar verirsen direkt win10 kur geç.
internet driveri içinde oluyormu hocamWin8.1 single language kur.
![]()
Evet otomatik bağlanır.internet driveri içinde oluyormu hocam