Neler Yeni

Windows 7 USB Boot

Cyrus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk
Arkadaşlar USB Windows 7 iso dosyası ile boot ediyorum ve gözüküyor yalnız USB yi çıkartıp tekrar takdığımda gözükmüyor neden acaba ?? (Normal USB gibi görünüyor)

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
Arkadaşlar USB Windows 7 iso dosyası ile boot ediyorum ve gözüküyor yalnız USB yi çıkartıp tekrar takdığımda gözükmüyor neden acaba ?? (Attığım resimdeki gibi gözüküyor)
Bunu neden yapıyorsun?

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Resim ?

Tarık

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık
ilk önce ilk adım olarak
siteden iso dosyasını indiriyorsun ardından
ilk adım olarak ; cmd ye giriyoruz
(usb bilgisayara takılı iken) şu komutları yazıyoruz DISKPART gelen bildirime evet diyip açılan sekmeden komutaları yazmaya devam ediyoruz LIST DISK yazıyoruz
Adsız.png

ardından burdan usb belleği seçiyoruz SELECT DISK 2
1586099162920.png

ardından, clean yazıyoruz enterliyoruz cihaz temizlendikten sonra, create partition prımary yazıp enterliyoruz
işin büyük çoğunluğu bitti bundan sonra active, format fs=fat32 quick bunu yazdıktan sonra biraz bekletebilir ardından assign yazıp bitiriyoruz
sonra iso dosyasını klasörden çıkartıp usb belleğimizin içine kopyalıyoruz ve usb belleğimiz hazır.

Tarık

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Tarık
bunların tamamı bittikten sonra eğer cihaz laptop ise internetten boot menüye nerden gireceğine bak eğer kasa ise anakart modelinden bulabilirsin ardından boot menüye girip usb yi seçerek formata başlayabilirsin

Cyrus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk önce ilk adım olarak
siteden iso dosyasını indiriyorsun ardından
ilk adım olarak ; cmd ye giriyoruz
(usb bilgisayara takılı iken) şu komutları yazıyoruz DISKPART gelen bildirime evet diyip açılan sekmeden komutaları yazmaya devam ediyoruz LIST DISK yazıyoruzAlıntıyı görüntüle
ardından burdan usb belleği seçiyoruz SELECT DISK 2
Alıntıyı görüntüle
ardından, clean yazıyoruz enterliyoruz cihaz temizlendikten sonra, create partition prımary yazıp enterliyoruz
işin büyük çoğunluğu bitti bundan sonra active, format fs=fat32 quick bunu yazdıktan sonra biraz bekletebilir ardından assign yazıp bitiriyoruz
sonra iso dosyasını klasörden çıkartıp usb belleğimizin içine kopyalıyoruz ve usb belleğimiz hazır.
Çok sağol 2 gün önce halletim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,869
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom