Windows 7 USB Boot

Cyrus

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar USB Windows 7 iso dosyası ile boot ediyorum ve gözüküyor yalnız USB yi çıkartıp tekrar takdığımda gözükmüyor neden acaba ?? (Normal USB gibi görünüyor)

Arkadaşlar USB Windows 7 iso dosyası ile boot ediyorum ve gözüküyor yalnız USB yi çıkartıp tekrar takdığımda gözükmüyor neden acaba ?? (Attığım resimdeki gibi gözüküyor)
Bunu neden yapıyorsun?

ilk önce ilk adım olarak
siteden iso dosyasını indiriyorsun ardından
ilk adım olarak ; cmd ye giriyoruz
(usb bilgisayara takılı iken) şu komutları yazıyoruz DISKPART gelen bildirime evet diyip açılan sekmeden komutaları yazmaya devam ediyoruz LIST DISK yazıyoruz
Adsız.webp

ardından burdan usb belleği seçiyoruz SELECT DISK 2
1586099162920.webp

ardından, clean yazıyoruz enterliyoruz cihaz temizlendikten sonra, create partition prımary yazıp enterliyoruz
işin büyük çoğunluğu bitti bundan sonra active, format fs=fat32 quick bunu yazdıktan sonra biraz bekletebilir ardından assign yazıp bitiriyoruz
sonra iso dosyasını klasörden çıkartıp usb belleğimizin içine kopyalıyoruz ve usb belleğimiz hazır.

bunların tamamı bittikten sonra eğer cihaz laptop ise internetten boot menüye nerden gireceğine bak eğer kasa ise anakart modelinden bulabilirsin ardından boot menüye girip usb yi seçerek formata başlayabilirsin

ilk önce ilk adım olarak
siteden iso dosyasını indiriyorsun ardından
ilk adım olarak ; cmd ye giriyoruz
(usb bilgisayara takılı iken) şu komutları yazıyoruz DISKPART gelen bildirime evet diyip açılan sekmeden komutaları yazmaya devam ediyoruz LIST DISK yazıyoruzAlıntıyı görüntüle
ardından burdan usb belleği seçiyoruz SELECT DISK 2
Alıntıyı görüntüle
ardından, clean yazıyoruz enterliyoruz cihaz temizlendikten sonra, create partition prımary yazıp enterliyoruz
işin büyük çoğunluğu bitti bundan sonra active, format fs=fat32 quick bunu yazdıktan sonra biraz bekletebilir ardından assign yazıp bitiriyoruz
sonra iso dosyasını klasörden çıkartıp usb belleğimizin içine kopyalıyoruz ve usb belleğimiz hazır.
Çok sağol 2 gün önce halletim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,303
Üyeler
187,023
Son üye
aiktu
Geri